majatony Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 ten korek do tego drewienka jak na moje oko to juz nie bardzo jak juz drewno to po calosci bym zrobil ogolnie bardzo ciekawy projekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ewentualnie korek troche lepszej jakosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Ewentualnie korek troche lepszej jakosci Z Portugalii sprowadzany.. Floor.. O.o Edytowane 19 Maja 2017 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 jak juz drewno to po calosci bym zrobil ogolnie bardzo ciekawy projekt Dziekuje za dobre slowo Nie zrobie calej dupki w drewnie bo 'zajade' kij wagowo. Blank sam z siebie ma 9'6". Zobaczymy jak to bedzie wygladac polakierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Dziekuje za dobre slowo Nie zrobie calej dupki w drewnie bo 'zajade' kij wagowo. Blank sam z siebie ma 9'6". Zobaczymy jak to bedzie wygladac polakierowane.ja jestem ciekaw jak Ty wytniesz adapter pod vss -a Edytowane 20 Maja 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 ja jestem ciekaw jak Ty wytniesz adapter pod vss -a Ja tez Ale podejmuje wyzwanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Gotowe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 I spasowany dolnik-lakierowac i sklejac 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mateusz. Chciałem przejrzeć foty a tu lipa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Mateusz. Chciałem przejrzeć foty a tu lipa .Jak to? U mnie widac :/ Aaa.. Chodzilo Ci o starsze, teraz widze.. Coz-widocznie Photobucket sie zborsuczyl. Sprobuje na dniach znalezc rozwiazanie. Chodzi Ci o jakas konkretna wedke? Moge podeslac zdjecia jak cos.. Edytowane 17 Lipca 2017 przez madmatt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Przenies sie na google photos, darmowe i foty nie poznikaja Edytowane 18 Lipca 2017 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Przenies sie na google photos, darmowe i foty nie poznikaja Podziekowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Podziekowal Jak bedziesz wklejaj foty na jerku, to bedziesz musial dopisac na koncu linku -tmp.jpgJak jakis problem to daj znac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Tuby na kilka moich kijkow swiezutko z warsztatu kolegi @ siwypike. Kapitalne wykonanie,nie bede chcial juz innych. Serdeczne dzieki, Darku! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Również dziękuję za opinię i miły kontakt. Cieszę się że spełniły oczekiwania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi