admin1348902092 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Standerus ładnie wszystko podsumował. Ze swojej strony dodam, że jeśli nie docierają pewne fakty pisane to będę działał i blokował konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ładnie to może nie, ale trafnie to na pewno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Czasami tak trzeba bo do niektórych w inny sposób nie dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dobra - przechodzimy do tematu - szczupaki 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Gumo fajna ta czapka od szwedzkich pancerniakow . Szczupak tez niczego sobie .Gratuluje ,gdzie ten Kuba Cie niewyciagnie .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 nastepnym razem pozdrowie ta rybe od j.pl.sory ze nie mam tyle czasu na sledzenie forum.to zeczywiscie jest zacheta do wypuszczania ryb pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 czasami Odra też da ładnego szczupłego <_< http://pzw.gorzyca.pl/index.php?option=com_ponygallery&I temid=53&func=viewcategory&catid=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 ho, ho, ho ... ładny, ładny! Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Takie przyrodniczo - krajoznawcze...wprowadzajace w klimaty.. . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 86 cm pełni szczęścia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jedyny który na naszej lodzi przekroczyl 80cm Strasznie dziwne miejsce - szczupaka i okonia w bród (jednego dnia to przestalismy liczyc zlowione ryby) ale grubszy podnosi sie raz w tygodniu, kolo na lódce obok mial 94cm. Wydaje mi sie ze kiedys tak wygladaly polskie jeziora jesli chodzi o drapieznika, albo nawet lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Nic sie na to nie poradzi. Malo tym dluzszym kolo mordy jezdzilismy z niewielkim skutkiem? Ale chetnie bym obejrzal tego, ktory wygial druta w przynecie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zabrałem wójka na sandacze, a on mi tu szczupaki łowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Piękny, wielkie gratki A u wujka C&R łatwo przychodzi?? Bo u mojego to już zupełnie niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Piękna ryba. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 piękna ryba i do tego wciąż żywa... GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 piękna ryba gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Piękny, wielkie gratki A u wujka C&R łatwo przychodzi?? Bo u mojego to już zupełnie niestety... Nie jest łatwo, ale raczej nie ma alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kawał zębacza!!Gratuluję zdobyczy i C&R!!Pozdrawiam.Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 !!! Super ryba !!! Pięknie ubarwiony ... taki czysty szczupak. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Dzięki Panowie, przekaże łowcy @Remek, szczupaczek czysty, bo z bardzo czystej górskiej wody <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 A ... teraz załapałem, że to ta sama woda na której połowiłeś te sandacze z wątku sandaczowego Piekna okolica i piękna woda. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Piękny szczupak Gratulacje dla wujka za rybę i C&R pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbolp Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jasne że był wypuszczony, sam widziałem. Ale kogo to już teraz obchodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jasne że był wypuszczony, sam widziałem. Ale kogo to już teraz obchodzi ... Paweł Ty mnie nie prowokuj-mam wkleic te dwie szustki z tego tygodnia? no nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi