Robson73 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Coś z naszego podwórka, przy okazji okonkowania na mepsika 4 . Mamuśka wraca do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 podoba mi się żółty materac gratki - piękna ryba.ja dziś ganiałem z muchą i miałem na kiju rybę pod metr niestety spiąłem. na otarcie łez padło parę 75-80. niestety szybko spierdzieliła się pogoda i mokry powróciłem do domu pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Robson - piękna ryba, aż nie wierzę, że takie jeszcze są. A tam na materacu, to Hernan Rengifo ? Nic dziwnego, że karnego nie trafia, jak chodzi na ryby, zamiast trenować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Koleś na materacu wymiata. Mistrz drugiego planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Z tym rengifo to przegiełeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Krzysiek piekne rybki ale tez sie pochwale moja pierwsza metrowka 102cm 7kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Gratulacje Krystian Jutro jadę na północ po swoją metrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No wreszcie miałem okazję ujrzeć Twoją metrówkę. Gratulacje raz jeszcze, Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Koleś na materacu wymiata. Mistrz drugiego planu. To członek lokalnej mafi nadjeziornej, chyba na tą chwile zszedł z drzewa dla ochłody Troche niefajnie że aborygeni widzieli rybke, lepiej żeby żyli w nieświadomości, co w ich jeziorku jeszcze pływa,ale przynajmniej dostali lekcje C&R @Krist444 pękna rybka, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Krzysiek piekne rybki ale tez sie pochwale moja pierwsza metrowka 102cm 7kg jak to mowia tam u Was na wyspie I fish better with a lit cigar, some people fish better with talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 witam!dziś 92cm na muchę. to moja największa do tej pory na muchę.poza tym była metrówka na jerka - niestety spięta.sorki za kiepską fotkę, ale wiatr, fala i sam na łódce...pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Fajna ryba,co to za torba/worek rapali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 co to za torba/worek rapali?Ta sama co stronę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Dzisiejsze 96cm, waga nieznana , przynęta -trociowe wahadełko Andrzeja Wołkowskiego. Sztuka może nie fotogeniczna,( trochę obrana w trawie) ale najważniejsze że wróciła do wody w dobrej kondycji.Godzinę wcześniej przegrana walka z olbrzymem 100-110cm ( dosłownie zmasakrował agrafkę)! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjedrzejczyk Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Czyżby na zalewie niedaleko Tarnobrzega ta 96 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Potwierdzam i pozdrawiam Januszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinbilski-1990 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 czyli jak widać raj dla mięsiarzy powoli rusza i znów dziesiątki pięknych szczupaków pójdzie pod młotek z kolejnej przechowalni ryb jaką niewątpliwie jest ten zalew, jeśli jeszcze ktoś nie wie o czym mówie, a raczej pisze to zapraszam do zapoznania się z linkiem : OK LINKU JUŻ NIE MA temat poruszany jesienią zeszłego roku, kiedy to zrobiło się głośno po tym jak jedego dnia wyjechało na brzeg kilkadziesiąt metrówek, a przez kolejny miesiąc a nawet dwa poprostu odbywała się tam regularna rzeź szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wszystkie te szczupaki ze zdjęć zostały zjedzone ?? Ten zalew to eldorado jakieś czy jak ? Piekne ryby. Jak tak dalej będa na patelnie brać to nie duzo ich zostanie. Głupotą to nazwać czy pazernością ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Marcinbilski-1990, nie bardzo rozumiem wydźwięk Twojego posta. Czy należy go czytać w ten sposób, że masz za złe wędkarzom, którzy łowią te duże szczupaki? Czy dzielisz się raczej spostrzeżeniami odnośnie gospodarowania zasobami przez PZW? pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 czyli jak widać raj dla mięsiarzy powoli rusza i znów dziesiątki pięknych szczupaków pójdzie pod młotek z kolejnej przechowalni ryb jaką niewątpliwie jest ten zalew, jeśli jeszcze ktoś nie wie o czym mówie, a raczej pisze to zapraszam do zapoznania się z linkiem : temat poruszany jesienią zeszłego roku, kiedy to zrobiło się głośno po tym jak jedego dnia wyjechało na brzeg kilkadziesiąt metrówek, a przez kolejny miesiąc a nawet dwa poprostu odbywała się tam regularna rzeź szczupaków Piotrek , naprawde szkoda słów dla takich ! Rybka złowiona , w dobrej kondycji wypuszczona co najważniejsze radość była wielka , a tu Ci kolega pisze o regularnej rzezni Smutne to ! Może to zazdrość za miedzy?! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mi się wydaje że kolega boi się że sytuacja z przed roku się powtórzy i zostaną zabite niedobitki pięknych szczupaków jakie tam pozostały. Choć faktycznie zabrzmiało to trochę jak zarzut w stronę Kamspina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 niestety nikt poza PZW (czytaj regulamin łowiska) nie ma wpływu na to, czy te szczupaki zostaną zabite czy nie Nie oszukujmy się, wędkarzy, którzy wypuszczają złowione przez siebie ryby jest pewnie nie więcej niż kilka procent spośród wszystkich członków PZW. Tak więc na 100 złowionych metrówek do wody wróci pewnie tylko kilka, które i tak wcześniej czy później zostaną złowione i do wody już nie wrócą. Temat rzeka. Ale nie ma co tutaj roztrząsać tego wątku, bo to będzie jałowa dyskusja. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Panowie a mnie interesuje inny aspekt tego wątku - czy mogę kogoś z wtajemniczonych o napisanie kilku słów na temat fenomenu tego łowiska, które daje tyle metrówek i to jeśli się nie mylę łowiącym z brzegu? Ktoś musiał dobrze gospodarować tym zbiornikiem jeśli się nie mylę? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Panowie, apeluję. Rozmowa o rybach w łowiskach, w porządku.Ale mówienie o łowisku x czy y - bez względu na intencje - może przynieść wyłącznie szkodę. Jeśli mamy do kogoś zaufanie, jest priv, mail, gg... a tak? Jeśli byłbym mięsiarzem i nie znał tego eldorado - jutro pakował bym się na urlop (urlop od kłusownictwa dnia codziennego) w swój samochód chłodnię i co najmniej kilkadziesiąt kilogramów szczupaczyc już na wiosnę by się nie wytarło.. zgodnie z regulaminem może i nawet... Apeluję o rozsądek.PozdrawiamGrzesiek EDYCJA: bym zapomniał. Piękne szczupaki łowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ale ja się nie pytam o namiary na łowisko, bo podano link - zresztą z tego co widać w galerii nie jest to tajne łowisko.. Chciałem się dowiedzieć jak doprowadzono do takiej ilości dużych szczupaków w tym akwenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi