pitt Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 ladnie wycetkowany i nowa metode ladowania rybek tez mamy, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Pasiasty, cyferek nie będzie bo chyba źle zmierzyłem, metra nie miał a ostrzony tak jak Ci pisałem Tu fotka w trochę lepszej rozdzielczości: http://picasaweb.google.pl/mjasinski4/RybkiZeStojacejWody#53 89544163814082050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 świetny! wiślany czy ze spokojnej? edit bo po linku sam już sobie odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 pieknie wybarwiony ten Twoj szczuply wloczykijutaki szmaragdowydawaj fote do konkursu, klasa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam!Dzisiejszy z Wisły - równe 90 cm - szybka fotka i do wody. Chapnął 9 cm wobka.pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 szczęka mi opadła to mało powiedziane:D coś pięknego, nie dość że z wisły to jeszcze z brzegu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadex Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Tłusto - dobre zdjecie , czakamy na informacje o wobku , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Wobek to Ferox Jaxona - dobry nie tylko na szczupaki, również na troć.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Kawał kłody. Gratulacje. Po takim połowie mozna juz tylko usiasc i podziwiac okolicznosci przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Pięknie, 90cm z Wisły to już wynik pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Taki byk z Wisełki robi wrażenie Gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 gratki wszystkim łowcom zwłaszcza tym co połowili w rzekach...mnie natomiast pewna rzecz wyprowadziła z równowagi. jakiś czas temu wsiadam rano do autobusu,spotykam kolesia znad wody i tu szok .... cytuję:k..wa ten j..any mięsiarz zabił drugiego szczupaka na medal w tym roku z naszej rzeki.... zamieram przez chwilę i zastanawiam się jaki mógł być duży...? i tu padają słowa ...115cm na żywca... dodam że pierwszy zabity przez tego gnoja miał 110cm. po tej rozmowie przestałem się zastanawiać nad małą liczbą stron wątku szczupaki 2009 w porównaniu do bolenie 2009. każdy kto zna Wartę lub był nad nią choć raz, wie jak trudno o miejscówkę w której mógłby zamieszkać taki pomnik,nie rozumie pewnie tak samo jak ja faktu że można taką rybę uśmiercić pozostaje nam tylko zastanowić się kiedy nastanie rok że ryby spełniające forumowe minimum wymiarowe będą pochodzić tylko zza granicy . dlaczego tak myślę ? ano dlatego że przy tym chamie wypuściłem kilka ryb począwszy od okoni ,poprzez szczupaki a na boleniach kończąc i jak widać lekcji nie zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Rzeczywiscie przykre. Zanim ktos wprowadzi widelki, szczupak zniknie z naszych wód (ten duzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Rzeczywiscie przykre. Zanim ktos wprowadzi widelki, szczupak zniknie z naszych wód (ten duzy).E bez [przesady.Widełki są szeroko wprowadzane nad nasze wody, jako inicjatywa oddolna.Szczególnie od września.Szczególnie nad wodami pstrągowymi.Na każdym patrolu napotykamy na dziesiątki widełek...... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Mateusz fajny szczupły. Widać, że jeszcze coś tam pływa Widziały Cię jakieś dziadki jak wypuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Powinni przywrócić zakaz połowu na żywca i koniec.Ja nie znam żadnego gościa który by łowił tą metodą a potem ryby wypuszczał.Z resztą co tu wypuszczać jak każdy tnie jak szczupły ma w tyłku już kotwice,żeby czasem pudła nie było.Branie i zapala taki papierosa bo tak gdzieś wyczytał i jak kończy ćmić tnie z półobrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 A to moje z ostatnich 4 tyg. 101 cm i 7.30kg końcówka sierpnia (zdjęcie w ciemnościach)104cm i 8.20kg 2 tygodnie temu. W obu przypadkach przynęta był wobler rapala jointed 13 cm seledyn. Jeden ze szczupakow wpadł w taka furie, że odciał sobie przyponem kawałek wargi, na szczęscie 3 dni teu został złowiony ponownie i wszytko jest z nim ok. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Pogratulować takich miejsc gdzie można sprawdzić czy z dużym szczupakiem wszystko ok poprzez ponowne złowienie Piękne miejsce, hol musiał być emocjonujący.Ciekawe kiedy u nas to będzie w końcu regułą?Dostałem jakiś spam z PZW że mają coś radzić w Spale o dalszych planach użytkowania dzierżawionych wód, może w końcu coś sensownego wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Piękne szczupaki. Gratuluję. Ryby po złowieniu wracają do wody i cieszą kolejnych wędkarzy. My na razie możemy sobie tylko o tym pomarzyć. Ciekawe kiedy u nas to będzie w końcu regułą? Może za 20 lat do tego czasu pozostaje Szwecja i łowiska specjalne... pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekne szczupaki - gratuluję wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Wisła darzy, 86 cm, przynęta - niezawodna na szczupłe z rodziny Salmo, profesjonalne napłynięcie na miejscówkę - Maciejowaty, dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Stwierdzam , że jesteś za duży do fotek z rybami Syndrom Remka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Marcinie powinieneś dać rybę Maśkowi o tylko podpisać, że to Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Maciek ma swoje, też ładne, a nawet ładniejsze Sam nie wiem dlaczego wstawia fotki ze mną, hmmm ps. mówiłem, że trzeba wyciagnąć, wyciągnąć, wyyyyyciągnąć łapy i nie byłoby syndromu Remka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Pewnie jesteś jako support dla Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi