Tommek Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Gratulację,widzę że na miejscówce się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Kolejny Wiślany przystojniak. Fajna rybka, gratuluje Marcinie. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Dzisiejszy poprawiacz humoru Cały dzień jakiś taki wkurzony rzucałem, co chwila coś sie plątało albo zielsko zbierałem.Aż w końcu na dobrze schlapanej innymi przynętami miejscówce z pod brzegu do 17cm Freestylera wystrzelił taki osiemdziesiątaczek.Dynamiczna walka na krótkim dyszlu skończyła się tak jak musiała się skończyć czyli wyrzuceniem woblera na bok, i po raz kolejny po łokcie w wodzie łapałem szczupłego rękami http://picasaweb.google.pl/mjasinski4/RybkiZeStojacejWody#53 91773900486868578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Mateusz gratuluje takiego poprawiacza humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Fajny grubas!! Gratuluję PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 i po raz kolejny po łokcie w wodzie łapałem szczupłego rękami Jak rozumiem, to trening uczynił mistrza Też pójdę na ryby, jak będę wkurzony. <_< Choć zazwyczaj jest u mnie tak, że jak nie idzie to nie idzie, a jak łowię na luzie, to i rybki jakieś takie swobodniejsze się wydają. Gratuluję, ładny zębuś PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Mi w końcu udało się wybrać na ryby w tym obcym zurbanizowanym kraju i było całkiem sympatycznie.Koledzy wywieźli mnie 150 km od Londynu i w końcu udało mi się zobaczyć kawałek sensownej wody. Co prawda uregulowanej, ale przynajmniej sporo jej a i tłumów jakoś nie było. Co ciekawe, w ciągu dwóch godzin udało nam się złowić dwa razy tego samego szczupaka (blisko 80cm). Najpierw kolega, a później ja, tyle że ponad 100m dalej. Kiepski dzień szczupaczyna miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ładny szczupak Fajne kolorki.Gratki. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 @Maciejowaty @ Mgor LESZCZE!!! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ja tu pośladki opalam w Maladze a wy mi szczupaki z Wisły wyławiacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ale warto było odłożyć wędkę na trochę. Dla takiego widoku z apartamentu. Costa Del Sol w całej okazałości! . P.S. W nocy bardzo dużo gruntowców na plażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Noi tym sposobem zrobiłeś Mateo największy OT w historii Jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam, gratuluję wszystkim szczęśliwym łowcom. A to mój z minionej niedzieli. Równe 75cm złowiony na krakuska 7cm, w miejscu, gdzie było może z 40cm głęboko. P.S. Niestety nie sprawdziłem ustawień aparatu i jakość jaka jest każdy widzi. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Cześć Gratuluję pięknych rybek. Ja odczekałem, aż skończą się wichury i wczoraj wybrałem się na wodę przetestować nową gumę Rozemeijer Magic Twinler. No i testy się udały . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ładniutki, oryginalne ubarwienie. Będą te gumy dostępne w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 W niektórych sklepach są już dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 moze nie takie same ale Jakson ma podobne w ofercie 25cm 130gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Efex grtaki wielki zebaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 W końcu się udało 104,5 cm !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Kawał smoka a raczej smoczycy Szczere gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Tpe1 gratulacje! Jednak jestem niepocieszony. Napisałeś o tym tak, jakbyś dziennie łowił po kilka metrówek. Poprosimy: okoliczności połowu, na co, na jakiej głębokości, jak wyglądał hol, walka ... daj z siebie trochę Zachęcam bo mam wrażenie, że wielu z nas to po prostu interesuje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 No pięknie! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Tomek gratki! Należało Ci się A mi dzisiaj trafił się taki o to przyłów na obczyźnie: . Na kijku do 15g miałem niezłą zabawę Przynęta to kopyto 3 cale, perła. Łowisko - rzeka w UK.Rybka ważyła jakieś 7-7.5 kg (miejscowi koledzy mi ją zważyli). Nie została zmierzona (prawdopodobnie niecały metr). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Tomek,Daniel gratulacje Daniel widzę że zaczynasz się wgryzać w temat ryb na obczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi