andrew Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ladna ryba ale przede wszystkim bardzo dobrze zademonstrowana i dobrze zrobiona fotkajesli pulbait ma 14cm to ten szczupak ma 78-82cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 101 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Moja wczorajsza 0,99-tka z jeziora Corrib. Skusiła się na slidera F12 RPH. Miałem też 80 cm na sweepera RPE i 85 na slidera S12 RR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Pullbait o nazwie puller Sławek dał byś troszkę informacji o tym wobku No właśnie np. długość i masę..A w ogóle to bardzo ładny szczupak i dobra fotka Sławku. Trzeba będzie trochę zaczekać na te dane .Poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Oj tam czekać . Na wiosenne połowy już będzie. Chyba, że przestanę robić woblery...PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Sławku, jesteś żywym przykładem na to, że na Warmii można jeszcze smoka zobaczyć... gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam i graty za szczuple.A tutaj Moj dzisiejszy . Sory ze tylko taki krotki filmik i brak zdjec,ale pamiec nie dziala u Mnie zbyt dobrze karta zostala w domu w Compie a aparat ze Mna nad woda Wiec tak wziol na kopyto 7cm na glowce 12gr,kolor perlowo-wisniowy.Plecionka:SpideWire 0,25 ciemno zielona. Godzina polowu to 13:20Zbiornik zaporowy (VALMAYOR)MADRYTTechnika:Opad z podszarypywaniem.Wziol z pierwszego opadu.Wedka:Hart-Spining Squadron-240cm,15-40gr kupiona wczoraj Kolowrotek:Shimano.I to bylo tylko jedno branie,ale i tak jestem bardzo zdowolony bo nowysprzet sprawdzilem Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam Szczupak sympatyczny, ale miejscówka iście kosmiczna PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Martwa Wisła, 85cm, 4.53kg. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Co on tam robil? Sandacze go nie zjadly? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ładny grubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Wkońcu wolne od szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Maciej zastanawia mnie tylko ten chwyt czy czasem nie nazbyt inwazyjny .Żartuje-super rybka i fajna fota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Piekny i super prezentacja z mina szczesliwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Miny ćwiczyłem przed lustrem ha ha dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Widzę, że nasze szczupaki też się ruszyły Gratulacje dla łowców.@wobler129 świetna fotka. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Maćku, nie ukrywam. Zaskakujesz.Piękne ryby łowisz w taką niepogodę. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 U mnie dzisiaj piękna grubaśna mamuśka a'la krokodilla.. oj ciężko było ją podtrzymać do zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Mamuśka prze naprawdę duże M !! Gratuluje !!Ryba niesamowicie ubarwiona i te cętki - po prostu cudowna !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 piękna!gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 wspanialy szczupakponad metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 @Supersobi.. piękna mamuska... na moje oko to min. 110cm..aż wstyd wstawiać mojego dzisiejszego maluszka 88cm.. , największego z całej czwórki.. .Zdziwiony.. że nie na patelni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 No Panowie gratuluję połowów @Maciek- mina- bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 gratulacje Panowie, @supersobi napisz ile sobie mierzył ten krokodylek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 supersobi no niesamowita ryba.Ja piernicze to jest szok w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi