Grzecho Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Niesamowita ryba @supersobi Wielkie gratulacje, liczymy na jakieś informacje dotyczące szczegółów połowu. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 No toś @Supersobi pozamiatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 U mnie dzisiaj piękna grubaśna mamuśka a'la krokodilla.. Gratulacje Andrzej, widzę że nie próżnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riverside Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Supersobi ile cm i na co wzięła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Dziękuję za szczere gratulacje. wspanialy szczupakponad metr? Dementując plotki dodam, że a'la krokodilla była dlugosci 128cm - moja nowa życiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Proponuję wrzucić zdjęcia do Galerii. Byłby to jeden z największych szczupaków na Forum - o ile nie największy Moje gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jeżeli jest zdjęcie w dobrej rozdzielczości to poproszę autora o przesłanie w celu umieszczenia w galerii. Taki szczupak to rzeczywiście COŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 W życiu. Takich ryb nie ma Andrzej, jutro idę na zapisy, do psychiatryka. Oczywiście GRATULUJĘ.Nie znasz jakiegoś dobrego terapeuty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 wspanialy szczupakponad metr? Dementując plotki dodam, że a'la krokodilla była dlugosci 128cm - moja nowa życiówka konkretto bylo pytanie retorycznea na co walnal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Serdecznie gratuluje tak pięknego szczupaka, 128cm.... robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 O w morde ale piękna mamuska .Nie masz zdjęcia w większej rozdzielczości.Z jednej strony ci gratuluję a z drugiej wspułczuję bo teraz będziesz miał strasznie pod górke. .Żeby poprawić ten rekord bedziesz musiał jechać na muskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Piękna ryba, najszczersze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ryba marzenie. Piękna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Sobi, widzę że slalomowe pływanie nie przeszkadza w złowieniu pięknej ryby. Mówiłem Ci, że tam muszą być konkretne rybska tylko ludzie łowić nie potrafią Myślę że jeszcze nie jedną mamuśkę z tego bajorka tu zaprezentujesz A może i mi uda się w tym sezonie na kilka godzin wyskoczyć Gratuluję jeszcze raz, przepiękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam , Pięknaaaaa! Jeśli dobrze zrozumiałem , to złowiona w naszych wodach? Jeśli tak to gratulacje podwójne! Wygląda na ponad 15 kg... PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam , Pięknaaaaa! Jeśli dobrze zrozumiałem , to złowiona w naszych wodach? Jeśli tak to gratulacje podwójne! Wygląda na ponad 15 kg... PozdrawiamPiotr Wygląda na ponad 20kg. To napewno największy szczupak na j.pl - pięknie wypasiony.Trzeba też brać gabaryty łowcy pod uwagę. Ta sama ryba przy drobnej osobie, wyglądałaby monstrualnie. ps. Mam nadzieję, że kolega Sobi się nie obrazi, ale na kruszynkę to nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Wielkie, wielkie gratulacje! Piękna ryba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jeszcze raz dziękuję za szczere gratulacje i za to że cieszycie się razem ze mna.. a'la krokodilla pływa dalej w naszych polskich wodach i zamierzam spotkać ją ponownie.. <_< PS. Jest w Szczecinie kilka fajnych jezior. Będzie ciężko, ale mam nadzieję, że namierzę jeszcze większą sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jeszcze raz dziękuję za szczere gratulacje i za to że cieszycie się razem ze mna.. a'la krokodilla pływa dalej w naszych polskich wodach i zamierzam spotkać ją ponownie.. <_< PS. Jest w Szczecinie kilka fajnych jezior. Będzie ciężko, ale mam nadzieję, że namierzę jeszcze większą sztukę. sobi zapewniam CIe że w tej wodzie sa jeszcze większe Mamuski... Niestety trafienie takiej na tej wodzie wymaga czasu. nie mniej jednak jestem przekonany ze predzej czy później będzie jeszcze większa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dementując plotki dodam, że a'la krokodilla była dlugosci 128cm - moja nowa życiówka Brawo. To na pewno rekord j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Sobi.Ta fotka generuje tylko napływ mas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 @Sobi - cudowna ryba. Serdeczne gratulacje. Myślę, że taki okaz jest wart dłuższego opisu - jak długo na nią polowałeś, technika prowadzenia i rodzaj przynęty, sprzęt, dane łowiska takie jak głębokość, etc ( nie chodzi mi o miejscówkę ).W końcu wszyscy jesteśmy tu aby wymieniać się wiedzą i uczyć nowych rzeczy. Mam nadzieję, że Remek namówi Cię do dłuższego opisu lub wręcz artykułu na stronę główną. Pozdrawiam i jeszcze raz składam niskie pokłony za tego kolosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Sobi.Ta fotka generuje tylko napływ mas. @Diverek, Dąbskie jest bardzo dużym i ciężkim akwenem, więc jestem pewien, że ciasno nie będzie i nikt ryb mi nie wyłowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 @Diverek, Dąbskie jest bardzo dużym i ciężkim akwenem, więc jestem pewien, że ciasno nie będzie i nikt ryb mi nie wyłowi Widziałem, na innym portalu, dwie Twoje ryby złowione rok temu na tamtym akwenie. Co prawda daleko im było do tego krokodyla, ale czy nie zauważyłeś większej presji na jeziorze po publikacji tych fotek? Mi się wydaje, że taka informacja podana wprost zawsze ma przełożenie na większa ilość ludzi nad wodą. Niedawno znajomy pochwalił się wynikami na jednym zbiorniku na wschodzie i nagle pojawiły się tłumy. Zawsze tam presja była duża, ale żeby tak ... Nie wiem, może się mylę. W końcu w Waszych okolicach wody jest bardzo dużo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 supersobi -najszczersze gratki .Piekna ryba .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi