Rutt Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 kij faktycznie ma bardzo szczytową akcje. jak mnie pamięć nie myli to to Konger Maxim Killer 285 (ale to kolega musi jeszcze potwierdzić). Kij jest po małym tuningu bo złamała się szczytówka przy windowaniu szczupaka i sprzęt poszedł to naprawy. Po naprawie stracił troche na swojej sztywności. Ale są momenty, w których i z niego robi sie kluska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Będąc w weekend nad jednym pomorskim jeziorkiem byłem świadkiem złowienia szczupłego 112 cm (około 11kg wagi) naprawdę spasiona samica. Niestety dostała po głowie, rozmowa z łowiącym (na żywca) nie przyniosła rezultatu. Szkoda pięknej ryby tym bardziej że z naprawdę urokliwego jeziorka kilku h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Będąc w weekend nad jednym pomorskim jeziorkiem byłem świadkiem złowienia szczupłego 112 cm (około 11kg wagi) naprawdę spasiona samica. Niestety dostała po głowie, rozmowa z łowiącym (na żywca) nie przyniosła rezultatu. Szkoda pięknej ryby tym bardziej że z naprawdę urokliwego jeziorka kilku h. Tak bo z łowiącymi na żywca czy trupa w 90% nie ma o czym gadać jeśli chodzi o C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Trzeba było i jemu dac w łeb jakas pałka A tak na poważnie to szkoda taakiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 http://oregonflyfishingblog.com/2009/06/16/annual-fly-fishin g-for-pike-trip-wrap-up-2009/ W ramach pozytywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Trzeba było i jemu dac w łeb jakas pałka A tak na poważnie to szkoda taakiej ryby W wiesz Mariano że i taka chęć była... ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Będąc w weekend nad jednym pomorskim jeziorkiem byłem świadkiem złowienia szczupłego 112 cm (około 11kg wagi) naprawdę spasiona samica. Niestety dostała po głowie, rozmowa z łowiącym (na żywca) nie przyniosła rezultatu. Szkoda pięknej ryby tym bardziej że z naprawdę urokliwego jeziorka kilku h. Tak bo z łowiącymi na żywca czy trupa w 90% nie ma o czym gadać jeśli chodzi o C&R. No to ja się wezmę za łamanie stereotypu, bo w niedzielę mam zamiar potrupkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W Irlandii się nie liczy.Stereotyp więc pozostanie.Po za tym wyjątek jest potwierdzeniem reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W Irlandii się nie liczy.Stereotyp więc pozostanie.Po za tym wyjątek jest potwierdzeniem reguły. Dokładnie.Dziś sam byłem świadkiem jak osiemdziesiątka z Warszawskiego Jeziorka (złowiona na żywca) skończyła pod butem Sory za OT. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 To może ja się pochwale wczorajsze 105 cm i nowa życiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wojciech_B o ładna,piękna i fajna fotka.Wziął przy trzcinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Gratuluję. Piękna ryba w kapitalnej scenerii.Jaką metodą złowiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Piękna ryba.Wielkie gratulacje.Liczymy na jakieś informacje dotyczące szczegółów połowu /przynęta, sposób prowadzenia, głębokość łowiska, wrażenia z holu, itp /. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dzieki za graty, a oto kilka dodatkowych informacji.Przynęta to Salmo Slider 12 kol MB. Metoda domyślna do slidera ;]. Łowisko o zmiennej głębokości pomiędzy 2 a 3,5 metra. Branie piękne i energiczne. Zacieliła i ostra walka przy powierzchni z wielkimi fontannami wody. Niezapomniane wrażenia!!. Rybka oczywiście wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wojtek jak prowadziłeś Slidera? Na leniwca czy raczej agresywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 dość agresywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 @Wojciech B gratulacje, piękna rybka.. może i moje jeziorko taką obdarzy , Dzisiaj okonie zawiodły, to przestawiłem się na szczupaki.. znalazłem je na płytkim 2.5m kamienistym blacie... dwa największe 76cm i 93cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja chcę na rybyyyyy !!!!! Ładne rybki Panowie.Robson, zazdroszczę i gratuluję równych wyników PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Na tych zdjęciach 76 wygląda jak ta 90'siątka a 90'siątka jak dobra metrówka Gratuluje pięknych zębatych !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Wczoraj byłem na pewnym płytkim jeziorku. Do południa było kiepsko, ale tak pomiędzy 12 a 13.30 zaczęło się cos dziać. W sumie wymiarowych 12, ale największy niestety tylko 60 cm.Jednak ucieszyłem się bardzo bo osobiście i skutecznie przetestowałem mniejszego (10 cm) pullera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Złowiony wczoraj. W rzece, w której łowię trudno o szczupłego 60+, dlatego taki cieszy szczególnie. Wziął pod nogami, na 12cm twistera. Zapięty delikatnie za sam koniec szczęki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ŻUŁAWIANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Piękne kolorki jak zwykle. Uwielbiam oglądać tamtejsze rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Po nieciekawym sezonie w końcu coś zaczęło się dziać. Gratuluję wszystkich ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dzieki za graty, a oto kilka dodatkowych informacji.Przynęta to Salmo Slider 12 kol MB. Metoda domyślna do slidera ;]. Łowisko o zmiennej głębokości pomiędzy 2 a 3,5 metra. Branie piękne i energiczne. Zacieliła i ostra walka przy powierzchni z wielkimi fontannami wody. Niezapomniane wrażenia!!. Rybka oczywiście wróciła do wody. ciekawe, ze o tej porze roku tak duzy szczuply byl na dosc plytkiej wodzie.. Gratuluje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi