krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Jeżeli całe łowisko lub jego znaczny obszar ma taką głębokość to nic w tym dziwnego Na moim akwenie przy znacznym przemieszczaniu się warst wody (wiatr, zmiany temperatury) lub odrobinie słońca w listopadzie, a nawet w grudniu, w płytszych miejscach rusza się drobnica. Zebate wychodzą wtedy z głębin na blaty, kanty i zbocza górek i... żrą aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dziś 55cm i 40staczek. Już nie da się łowić z brzegu, tylko i wyłącznie z pływadła. Niestety nie posiadam własnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ciekawe, ze o tej porze roku tak duzy szczuply byl na dosc plytkiej wodzie.Normalnie - nie jest zbyt zimno, a jak jeszcze przyjdzie dzien bezwietrzny (a bylo kilka), to drobnica sie rozlazi i szczupak tez sie przemieszcza, zwlaszcza pod koniec dnia. Tam, gdzie obecnie jestem, padlo 120cm z dosc plytkiej wody, mimo ze glebok byl niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Bo moze dlatego ze glebok byl niedaleko Guzu p.s. 120tka tez czlowiek - chce podjesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Wszyscy mają ładne szczupaki i ja im serdecznie gratuluję. Ten wątek naprawdę żyje. W końcu mam i ja . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Gratuluje Sztuki Efex Wyglada ze Perch SDR sie sprawdzil Czy wzrok myli ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Gratuluje Sztuki Efex Wyglada ze Perch SDR sie sprawdzil Czy wzrok myli ? Guzu Wzrok masz doskonały. 14ka SDR SBO nigdy mnie nie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ładniutki ! gratulacje aż miło oko zawiesić ,Efex prosimy napisz ile długości? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ŻUŁAWIANKA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ładniutki ! gratulacje aż miło oko zawiesić ,Efex prosimy napisz ile długości? pozdrawiam Oj sorki - w sumie chciałem zrobić taki konkurs bez rozwiązania jak kilka tygodni temu Sławek, ale się rozmyśliłem i walę prosto z mostu 93 cm i prawie 8 kg wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Zresztą co tam moja chudzinka - Zanderix mów ile miała ta locha? Prześliczna serdecznie gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Moja lejdi miała 96 wzrostu, nie wiem ile miała nadwagi bo się kobiet z reguły o takie sparawy nie pytam PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Zanderixowa Madam wygląda na 110 Hihi niezła fotka. Gratulacje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadex Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Piekne plotki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Zanderix ten pierwszy portret mamuśki rewelacyjny!! Zdjęcie jak i ryba na prawde profesjonalne - ogromne gratulacje!!! Mam nadzieje, że znajdzie się w konkursie na foto listopada o ile taki bedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 To i ja wstawię swoją - o 4 cm mniejsza od klamotki Zanderixa .Wzięła na płytko prowadzoną (podszarpywanie) wahadłówkę z cienkiej blachy wielkości Algi nr 2 - blacha made in Romania, gdzie masowo łowi się na tego typu przynęty na zarośniętych wodach Delty Dunaju.P.S. Nawet fajne fotki ktoś Ci Arek pstrykał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Marcinesz dzięki za naciskanie spustu Ten poniżej ze specjalną dedykacją dla Ciebie w podzięce za pomoc w uwiecznieniu tych wpsaniałych chwil wieczorynka na koniec dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Spoko Zanderix - takie rybcie to wręcz się same fotogenizują - cała przyjemność po mojej stronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 no to Panowie pojechaliście równo wszystkim, dwa krokodylki z jednej łajby ...WIELKIE Gratki dla Was !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 ładniutki ! gratulacje aż miło oko zawiesić ,Efex prosimy napisz ile długości? pozdrawiam Oj sorki - w sumie chciałem zrobić taki konkurs bez rozwiązania jak kilka tygodni temu Sławek, ale się rozmyśliłem i walę prosto z mostu 93 cm i prawie 8 kg wagi Obydwóm dałbym powyżej 110 cm. Trochę dlatego, ze jestem wyposzczony i patrzę bardziej oczyma wyobraźni, a trochę dlatego, że 8 kg wagi dodaje powagi. No i fotki są, Panie Dzieju, profeska. P.S. Jutro ruszam na Corrib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 To łam kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam Dzisiejszy szczupaczek z Mazur na sliderka 10s w kolorze CYP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Gratuluję Koledzy! Naprawdę piękne okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 W końcu mam i ja Pieknie Efex, widze ze tluczesz niemalze life, bo dzis na odjezdzie sloneczko piekne bylo. I piekne ryby tez, ale pewnie pojda na salmo.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Kubuś - specjalnie dla Ciebie z podziękowaniami za wskazanie miejscówki . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi