heyah Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 @efex gratki Jak długo walczył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 No no no... obstawiam na 110cm:]Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Chyba trochę jednak krótszy niż 110 , ale gratuluję grubaska Obstawiam powyżej 90-ciu z kilka cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Sam łowca może wstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Biorąc pod uwagę że na łbie leży 14 Perch i jest dużo mniejszy od samego łba to ja myślę że to lepiej jak 110 cm. Ewek szok!!Gratuluje Pozdr.Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Największy z weekendu, kurcze nie mogę się przełamać i złowić choćby 90-siątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 @wobler129 GRATKI , przełamanie samo przyjdzie ,fajne jest to że łowisz regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Gratulacje Panowie.. Piękne rybki.. Dzisiaj u mnie szczupaki z racji ładnego słoneczka oszalały ,niestety wykorzystałem tylko 3 brania i na fotce największy 84cm.. Pozostałe 7 czy 8 ryb, mimo dużego haka big i dozbrojki po krótkim holu wypieło się w wodzie.. w tym dwie ryby napewno powyżej 90cm.. rozpacz normalnie.. Nigdy wcześniej cos takiego mnie nie spotkało, szczupak podpływa do powierzczni, otwiera paszcze wypluwa gume i odpływa... ,kombinowałem z wielkością kotwicy i jej miejscem od ogona po główke.. bez efektu.. a guma tylko ok 13cm.. wcześniej każdy wisiał.. 100% skuteczności W środe bedzie rewanż.. <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Robson, widzę, że sam pływasz Jeśli szukasz kompana to zgłaszam się na ochotnika, chociaż te 80km do Poznania hmmm... Hihi gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 @efex gratki Jak długo walczył?? Dzięki - w sumie wszystko trwało jakieś 5 minut. Najpierw był spokojny tylko machał łbem na boki, ale przy łódce się lekko zdenerwował i zanurkował kilka razy pod łódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Chyba trochę jednak krótszy niż 110 , ale gratuluję grubaska Obstawiam powyżej 90-ciu z kilka cm. Z przyjemnością donoszę, że to mój nowy PB - 116cm i 12kg. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Z przyjemnością donoszę, że to mój nowy PB - 116cm i 12kg. WOW :huh: !!! Ależ obrodziło w loszencje w tym roku - najpierw 120+ supersobiego, a teraz ten 116 .WIELKIE GRATULACJE Ewaryst!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Gratulacje Efex!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Efex, Gratulacje. Kawal 116tki Percha zmieniles to i rozmiar ryb sie zmienil Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Chyba trochę jednak krótszy niż 110 , ale gratuluję grubaska Obstawiam powyżej 90-ciu z kilka cm. Z przyjemnością donoszę, że to mój nowy PB - 116cm i 12kg. Pozdrawiam serdecznie No to rzeczywiście kawał rybska gratuluję Niedoceniający rozmiaru Sławek PS Ale rozmiar nie jest przecież ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Z przyjemnością donoszę, że to mój nowy PB - 116cm i 12kg. Pozdrawiam serdecznie GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Kubuś - specjalnie dla Ciebie z podziękowaniami za wskazanie miejscówki Psem ogrodnika nie jestem Dobrze ze polapales mimo balastu dziobowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Balast zachowywał się wzorowo do końca łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A tu Moj dzisiejszy na SANDRE zolta,na 10 gr glowce z wysokiego opadu. Ponizej druga czesc z wypuszczenia,ale jak bedzie widac pamiec w aparacie juz upadla i nie widac jak odplynol opryskujac Mnie na koniec. Mega pozdro i graty dla innych lowcow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyah Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 gratki claudio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 @heyah dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Claudio - brawo! Świetne są Twoje filmiki. Ja wczoraj spotkałem się jeszcze z taką ślicznotką, która skusiła się na Bertusowego Magic Twinlera. . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 No no Efex gratulacje, widzę że ciekawą macie wodę w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi