Robson73 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Robson, widzę, że sam pływasz Jeśli szukasz kompana to zgłaszam się na ochotnika, chociaż te 80km do Poznania hmmm... Hihi gratulacje Niestety zmartwie Ciebie, nie pływam sam, ale z kolegą, który z racji pracy musiał sobie odpuścić ostatnie dwa tygodnie wędkarsko, ale dzidy ma naostrzone i jutro walczymy razem.. Nad To jeziorko to masz bliżej niz ja, he,he.. podpowiem Tobie że leży ono ok 10-12km za Pniewami w kierunku na Świecko. Kombinuj.. to Twoje rejony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzieki @Efex ,a ile miala Twoja slicznotka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzieki @Efex ,a ile miala Twoja slicznotka?? Hej - nie mierzyłem dokładnie ale poniżej 90 cm.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 no tak, jak się łowi kabany po 116 cm to rybka w okolicach 90cm to już nie zasługuje na wyciąganie miarki. choć wcale się nie dziwię i wręcz popieram w sytuacji, która miała miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 no tak, jak się łowi kabany po 116 cm to rybka w okolicach 90cm to już nie zasługuje na wyciąganie miarki. tak, toto sie w wodzie powinno odczepiac, po co maluszka meczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Przekonuje się, że nie warto wstawiać zdjęć i się chwalić swoimi rybkami. Rodzi to skrajne odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Przekonuje się, że nie warto wstawiać zdjęć i się chwalić swoimi rybkami. Rodzi to skrajne odczucia. Komancz, z calym szacunkiem.Nie placz nad rozlanym mlekiem, bo byles jednym z tych, ktorzy go najwiecej narozlewali ... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie płaczę i nie mam zamiaru ! I nie abym się martwił o ryby, wręcz przeciwnie, uwielbiam ZABIJAĆ, MORDOWAĆ ... nie dbam o to co, kto, gdzie łapie, jestem takim małym robaczkiem gnojowym, który toczy własna kulkę i pada na kolana przed Mistrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 To poczekaj az CEZORATOR alias SZPAKOWATY wpadnie tam porzadzic znow... Pewnie sie dlugo nie naczekasz... Guzu p.s. Cezorator - wstaw szczupaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Panowie spokojnie. Fotki warto wstawiac ale tak zeby bylo dobrze. Co do zabijania to widze, ze raczej ci co sie wypowiadaja tego nie czynia, wiec pax miedzy chrzescijany. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Fotki warto wstawiac ale tak zeby bylo dobrze. Smialo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A kiedy jest dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Przez kilka dni byłem poza wszelkim zasięgiem sieci (komórkowej też <_< ) i szczenka mi opadła otwierając ten wątek. Gratuluję wszystkim łowcom wspaniałych wyników, rekordów i pięknych chwil uchwyconych na fotkach. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja caly czas tu zagladam i jestem pelen podziwu Gratuluje wszystkim @ Komanczu stary Przyjacielu pozdrawiam Ciebie i walczymy dalej ...prosze patrz pozytywnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ...i szczenka mi opadła otwierając ten wątek...mi szczeka opada regularnie, otwierajac wiele watkow, opada, bo czytam ostatnio takie ilosci bezsensownych, osobistych atakow i to po czesci od forumowiczow z wieloletnim stazem, ze pomalu na forum odechciewa sie wchodzic, odechciewa sie pisac i odechciewa sie dzielic wiedza ... panowie, pomalu ale z cala pewnoscia nadszedl czas dojscia do pionu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Zapewniam Cie Pitt ze nie nalezy sie poddawac ...sa dolki ale jest duzo wiecej szczytow zdobytych i nastepne przed nami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Zwyczajnie jest szary, ponury listopad. Szczęśliwi łowią, a większość siedzi w domu przed kompem i frustracja rośnie. To normalne zjawisko o tej porze roku.... Komancz, głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No wlasnie, tak zeby bylo dobrze, to mysle, ze jak na zdjeciu ponizej by bylo. Lamiglasik do 50g, Slamerek 360, pleciuga 30LB, przyneta - sredniej wielkosci wobek, cisza, las, ladna pogoda, brak McDonalda, srodek dnia i...z dala od tych hord z wyszczerzonymi zebami i krwawymi galami, ktore czesto niweluja radosc plynaca z lowienia.Mysle, ze na tym sie trzeba skupic, zeby pozostac jakims w miare normalnym czlowiekiem. I tego zycze uzytkownikom i redaktorom Jerkbaita - zeby dobre okresy byly znacznie dluzsze od tych zlych (jako ze byloby zbyt piekne i raczej niemozliwe gdyby mialy m-ce tylko te wymienione na poczatku) . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pitt, dlatego pogratuluję tego co pozytywne, a przemilczę resztę.Przemilczę, bo ja tu tylko zaglądam.. niestety.Rozumiem Twoje rozczarowanie, zwłaszcza wobec Twojego podejścia do dzielenia się wiedzą.Myślę, że to co Jerry napisał, jest godne uwagi. Robić swoje dla tych, którzy tego chcą i potrafią docenić.A niewdzięcznych i niewiernych ideałom - ścinać i palić na stosie ! <_< To co się dzieje, jest nie tylko jak Baloo pisze chorobą sezonową, ale też ewolucyjną.Trzeba to przyjąć za fakt i wybrać sposób, jak sobie z tym poradzić.Kończę off top, który dziś generuję koncertowo.. ale teraz to redaktor zaczął EDIT: Red. @Gumofilc mnie uprzedził postem, którego zdjęcie mówi wszystko to,co można podciągnąć pod stwierdzenie: wiadomo o co chodzi. Za nasze psychiczne, na zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja chcę tam gdzie Gumo proponuję , kto jedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 W imieniu Jerrego. Jurek pewnie więcej napisze. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Kochany Remeczku napisze wieczorem ...muszem do pracy ...ale tu zaklepuje zeby bylo pod zdieciami ...dziekuje za zdiatka Bylo to rok temu ...Wyprawa Z Jackiem i Remkiem na Vermilion Lake w polnocnej Minnesocie . Przez dwa pierwsze dni slonce podswietlalo na tyle lustro wody ze zaobserwowalismy kilkanascie wyjsc muskich . Remek nawet zacial jednego ale wycholowal tylko luske na grocie kotwiczki . W ten trzeci dzien pogoda sie popsula , wial silny wiatr i co jakis czas posikiwal deszczyk . Miejsca w ktorych mielismy kontakty wzrokowe z muskiemi oczywiscie odwiedzalismy dwa razy dziennie zeby zaliczyc jakies branie . Przy Czeresniowych Wyspach ktore oblawialismy oplywajac je wokol mam bardzo mocne przygiecie . Dopiero jak poczulem te moc powiadomilem Remka i Jacka ze mam rybe . Automatycznie zwineli wedki ...Remek wzial aparat do reki a Jacek podbierak . Mialem wtedy zalozonego Warriora Cranka 15 RGS . Nie lubialem specjalnie lowic Warriorami ...wolalem Perche lub Pike potem Skinnery ...Bylem na 100% przekonany ze mam muskielunga na wedce . Okazalo sie ze to duzy szczupak . Jacek go sprawnie podebral . Chcialem zrobic zdiecia z Warriorem w pyszczydle ale ryba sie tak zaplatala w siatke podbieraka ze pozostalo tylko ciac kotwice . Cale szczescie pogoda jej sprzyjala bo bylo chlodno . Mimo to balem sie o kondycje ryby i nie przeciagalismy sesji dlugo . Byl ten wielki plus ze Remek caly czas pstrykal . Czesto brakuje kogos z boku z aparatem w reku w takich sytuacjach a tu kazdy wiedzial co ma robic . Bez ich pomocy na pewno tak sprawnie by cala sesja nie udala sie . Dzis nawet niepamietam ile szczupak mial centymetrow , chyba 96 . Wtedy nie umialem sie z niego cieszyc bo bardzo liczylem na muskie ...teraz milo go wspominam bo byla to jednak mila niespodzianka i najwieksza ryba tamtej wyprawy . Potem plywalismy z Tadkiem i Darkiem . Tadek pokazywal nam swoje miejsca , muskie nadal wychodzily ale zaden nie zagryzl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 nie no jak juz zoabczylem jurka na brzegu lodzi tu zprzy burcie, kij opuszczony w dol - mysle se kuna chlopak kreci osemki - jak nic bedzie musky... a tu znowu szczupak.... ale uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Gratuluje Jerzy fajnego BROWN-a Mifek, Maski to nie ten watek - ten o szczupakach Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A tu Moj z dzisiaj maly ,ale ladnie SKAKAL Mega pozdro i graty za ladne szczuple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi