Flls Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Wobler, wielkie gratki za piękne pajki i przede wszystkim za to, żę łowisz je regularnie.Tak trzymaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Dzięki Miałem jeszcze kilka innych, ale ten był największy. Skusił się na stare Banjo na opadzie - strasznie delikatne branie. I taka mała ciekawostka. Dziś nie chciały żadnych białych, srebrnych przynęt... Zagryzały tylko i wyłącznie na pomarańcz - żółć - czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 dopiero dzisiaj zauwazylem, piekny amber jerry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Pepe gratuluje nowej życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ochrzcilem wreszcie nowy zestaw Loomis 6 stop do 2 1/4 uncji plus Ryoga i poprawilem zyciowke. 98cm na 19cm jerka zawieszonego sledzia w kolorze okonia . Ze zbiornika retencyjnego systemu Wieprz Krzna. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Gratuluje ladnego szczupaka z Podlasia.Dobre wiesci - skoro tam jeszcze takie ryby sa Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 A ja dziś po południu po obowiązkach podjechałem nad jez. Długie (dokładnie za Zarządem Okręgu). Widziałem 5 szczupaków z czego 3 wyjąłem. Brały delikatnie - na tury - to chyba efekt presji wędkarskiej bo sporo spinningistów tam chodzi.I teraz uwaga wszystkie miały ten sam wymiar - 35 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Slawek, 35 na 14 ? to niezly wspolczynnik wychodzi...tam zeby siegnac metrowek to chyba trzeba zalozyc cos okolo 35 cm Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 U mnie dziś jedno branko i 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Slawek, 35 na 14 ? to niezly wspolczynnik wychodzi...tam zeby siegnac metrowek to chyba trzeba zalozyc cos okolo 35 cm GuzuNo niestety na 10-tkę (bo i taka powstała) więc już proporcje są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 To zadne niestety, tylko dobrze ze na 10tke Proporcje lepsze wychodza A jak mowili starozytni : piekno tkwi w proporcjach... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 To zadne niestety, tylko dobrze ze na 10tke Proporcje lepsze wychodza A jak mowili starozytni : piekno tkwi w proporcjach... GuzuPrzedostatnio miałem właśnie sytuację proporcjonalną. Łowiłem 14-tką. W sumie złowiłem 2 sztuki i to takie do 50-ciu cm. Gdy założyłem 10-tkę to się zaczęło. Brania zaczęły być częstsze a i ryby miały w większości powyżej 50-ciu (niestety największa miała 60).Ale w poniedziałek będę na wodzie na której coś się chyba dzieje (chyba, że rybak wszystko co ciekawe wyjmie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Obrodziło tej jesieni szczupakami @andrew gratuluje życiówki, jak widać w lubelskim można jeszcze połowić napisz coś więcej o okolicznościach połowu, głębokość łowiska, jaki to był model jerka, jak go prowadziłeś? pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Od kilku dni szczupak niechętne współpracują..największy z wczoraj 80cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nieźle! Pięknie łowisz, piękne pajki. Myślę, że z czasem i metrówkę wychodzisz. ( wypływasz ). Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ochrzcilem wreszcie nowy zestaw Loomis 6 stop do 2 3/4 uncji plus Ryoga i poprawilem zyciowke. 98cm na 19cm jerka zawieszonego sledzia w kolorze okonia . Ze zbiornika retencyjnego systemu Wieprz Krzna. Andrzej, serdeczne gratulację !!Przyjemna rybka. Oczywiście pozostałym również gratuluje pięknych ryb, u mnie niestety posucha, alebo pusto albo jakiś pistolet... PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 dzieki chlopakiryby tam jeszcze sa i to pokaznych rozmiarow a zbiorniki wprost stworzone do jerkowania jak malo ktore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Robson takiego foto odjazdu mi brakowało...Ech...Gratulacje oczywiscie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No nie zawsze idzie ale czasem idzie...Taki byl jakis spadzik, troche drobnicy, temperatura jakby troche wyzsza niz gdzie indziej... . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Gumo, czy z fotkami wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 a to dobre Gumo z cygarem, nie wiedziałem że palisz <_< Fajne klimaty mieliscie musze powiedziec i dosyć poglądowo przedstawione, odczyt z echa, co było próbowane, co poskutkowało - no i efekt usiłowań dzięki i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 bardzo ładny!gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Bo nie pale. Cos musialem z nim zrobic bo sie fotka robila. Aparat poprzypalany petami to nie jest najciekawszy widok. Chrychalem potem z godzine ale fotka wyszla niekonwencjonalna. <_< Dzieki. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kapitalna ryba A fota iście rockandrollowa <_< pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Bo i klimaty takie byly - koledzy na lodzi nieopodal mieli antalek i cygara, nie godzilo sie odmówic. A moze to byl nasz antalek...nie pamietam. Nie, jednak ich. Tylko na co wzial ten ryb, to juz nie dam rady sobie przypomniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi