Maynard Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Gratuluję @Gumo, ładny zębacz. Fotka oryginał Kogoś mi przypominasz na tym zdjęciu... PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Moze to i pomysl, zeby szpinak zaczac wżerać. Wygladalbym bardziej na zywego. Papaj seylor man! Beep! Beep! Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 @Gumo - fota cudo. Już mam pomysł na całą serię fotek o podobnym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Mnie chyba też zainspirowało to zdjęcie Gumo! Fajnie zagrało z tyłu światło, a kolory szczupaka jak Musky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Bedzie zdjecie miesiąca...moze cos wygram?? Gumofilc - przeslij mi je poczta w orginalnej rozdzielczosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Zdecydowanie, zdjęcie ma totalny potencjał konkursowy pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Gratuluje Gumo ..zdiecie ma swoj klimat ...piekny muskie i Papaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Kubuś - specjalnie dla Ciebie z podziękowaniami za wskazanie miejscówki . Pozdrawiam serdeczniegratuluje efik ... odpisuje dopiero dzisiaj ... bo dopiero dzisiaj sie dowiedzialem, jak polowiliscie ... jak na razie jestem w lekkim szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Dzięki Piotruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Największy z dziś: I extra przygoda z 5m dołkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 to znaczy ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 to znaczy ?... Główka poprostu nie wytrzymała. To był szczupak, bo ostro walił pyskiem - ale nie mały... Do tego zaliczyłem 2 obcinki ponad 35cm przyponem! Nie mieści mi się to w głowie, przez cały rok chyba nie zaliczyłem obcinki nad stalką! Brania zacięte w tempo, tuż po puknięciu na opadzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Maćku, ta główka to jakiej firmy ??Gratuluje szczupaków, u mnie dziś same sikuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Jeszcze drugi trochę mniejszy - wziął chwilkę po tym wyżej Główka Jaxona - wyglądały na solidne! Haki bardzo mocne, dość ostre. Niestety chyba dzięki temu, że są takie sztywne to chyba szybko pękają?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Jak już kiedyś wspominałem wędkuję od małego Kiedyś... Na szczupakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Wkońcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 80cm z trollingu. Ryba wzięła ok. 10m pod powierzchnią w miejscu gdzie było 38m głębokości. Łowisko - jezioro Białe Filipowskie.Przepraszam za jakość zdjęcia - nie naładowałem baterii do aparatu więc pozostał telefon... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 @woblerek - gratuluję wyników. Równo jedziesz z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Dzięki Patryk. Szybko nawiązałem kontakt z wodą. Dopiero 10-ty wypad ze środka pływającego w tym roku Szkoda, że nie mam własnej łodzi No i niestety... Jutro do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 @Wobler129,łowisz naprawde ładne szczupaki,gratuluje sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mikołaj w tym roku nie był skąpy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mario! Ano widzę, że nie Poproszę o więcej danych o Mikołaju. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 I tak trzymaj!!! gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Gratki, piękna rybka.. Ja zaniedbałem moje jeziorko i szczupaki, teraz gonie za metrem sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Niech Cię szlag, mario <_< Gratuluję Bardzo sie cieszę, bo metrówka padła na mojej produkcji wirówkę. Przy okazji wiadomo co trzeba będzie poprawić w następnej partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi