admin Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Gumo - problemu nie ma ale ... w zasadzie nie wiem jak już to napisać Chodzi o to by być świadomym co się dzieje jak się?naciska przycisk spustu migaki. To na pewno pomoże w przyszłości. Aparat przechodzi w stan spoczynki i nie można go wybudzić tym pilotem???? Nie wiem czy jest opcja w Twoim aparacie, która umożliwia zmianę długości czasu czuwania. Trudno mi powiedzieć. Można .... od czasu do czasu nacisnąć przycisk by mu zresetować licznik i go podtrzymać no ale to ... niewygodne obejście. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jest gdzies mozliwosc wylaczenia tego oszczedzacza w Nikonie? wchodzisz na menu, menu ustawien osobistych (olowek), pkt. 15 czas automatycznego wygaszacza ... przynajmniej tak jest u mnie ... przez ciebie musialem przestawic jezyk na polski no chyba, ze nie tego szukales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 No widzisz Pitt, musiales przestawic ale sie uczysz... Ale to nie to jest odpowiedzialne za parametr, o ktory mi chodzi...jest taka opcja: czas gotowosci na zdalne uzywanie aparatu i w wersji max wynosi ona 15min.Czyli wszystko jest ok jezeli lowisz ryby w odstepach nie wiekszych niz ten czas. Po tym czasie tryb wyzwalania migawki przechodzi ze zdalnego w zwykly i trzeba to zmieniac z ryba w lapie, ubabrany sluzem. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No to my sie tez pochwalimy. W czwartek trafilismy na aktywne szczupaki. Pewnie wyczuly zblizajace sie ochlodzenie. Okazy to to nie byly, ale musialem juniorowi pomagac, bo dla niego to olbrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Junior ma farta super fota luko. Napisz troche jak to bylo - bo złowić szczupaka prawie swojego wzrostu Juniorowi bedzie juz raczej coraz trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Lukomat, dla Juniora to już z ponad metrówka! Junior ma pamiętnik na jerkbaicie. Po kilku latach to będzie pamiątka Czekam na kolejne wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 @lukomatpamietasz, co kiedys do mnie pisales? z juniorami jut tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ladna mamuśka! Klimatyczne zdjęcia. Gratulacje. Złowiona w Polsce? Trolling? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Gratuluje Diverek, Ladny szczupak. i fajne ciemne klimaty. Dobrze wiedziec ze gdzies jeszcze Rapala 14 CD lowi...u mnie jakos wogole nic ich nie chce Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 diverek nie badz juz taki skromny i moglbys napisac male co nieco na temat okolicznosci. nie mowie o wodzie... ale cos na temat charakterystyki miejscowki, tempa prowadzenia (jak cie znam pewnie troll) sposobu i kilku podobnych elementow... o uzytym sprzecie tez bys mogl co nieco skrobnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mifek a co mi tam masz jeszcze jedna fotke. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 tego juz widzialem. choc mozesz przypomniec ile mial dlugosci... no i tak jak mowilem, jakbys napisal male co nieco na temat polowu okolicznosci itd to bylo by super PS. rozumiem ze teraz zanecasz salmiakami a lowisz na rapalki <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 @FrikoMasz malucha na uspokojenie jutro będzie po maluchu, nie bój <_< bylebym dojechał ... no i prawie wykrakałem . Ryba złowiona w godzinach popołudniowych, z ręki na wirówkę własnej produkcji. Jak się okazuje można nie tylko na gumę o tej porze roku Kij spinningowy na blanku Lamiglasa, 7'6 , 25lb, kołowrotek Penn Slammer 360, plecionka Power Pro 15lb. Krótki hol, wróciła do wody w dobrej kondycji. Uprzedzając pytania - z czego ślady na boku - nie wiem, na łodzi było bez komplikacji. C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ładny. Sobotnie na deser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 To ja dorzucę podobnego do Twojego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 O ładny, też mam takiego - wyjarzało słonce coś na pół godzinki i się trafił. Niech zgadnę że zestaw też miałeś podobny? A przy okazji: rozdziewiczyłem prologica - prezent od Ciebie wreszcie - dzieki przekonałem się do swimmbaitów, można odpocząć łowiąc nimi bo pracują bardzo bezoporowo a ta leniwa akcja w pewnych warunkach jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zestaw prawie identyczny tylko młynek inny - Certate HC 3000 Wiesz jak to jest z przynętami ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 @FrikoNooo, swimbaity RULEZZZZ są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 No chłopaki gratulacje,piękne szczupłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Widzę, że masz nową pozycję do zdjęć Arek Dobrze że juz nie ma żadnego konkursu, bo byś znowy wygrał <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Widzę, że w weekend trafił się prawdziwy wysyp dużych szczupaków Wielkie gratulacje dla wszystkich łowców. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Arek! Prologic jest coooooollll. A swoją drogą gdzie je można kupić w większych ilościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 @RemekMnie kupił szwagier we Szwecji, w Polsce nie wiem gdzie są do dostania. @FrikoApropos nowych pozycji <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi