Skocz do zawartości

Szczupaki 2009

vitacola

Rekomendowane odpowiedzi

Gumo - problemu nie ma ale ... w zasadzie nie wiem jak już to napisać :D Chodzi o to by być świadomym co się dzieje jak się?naciska przycisk spustu migaki. To na pewno pomoże w przyszłości.

Aparat przechodzi w stan spoczynki i nie można go wybudzić tym pilotem???? Nie wiem czy jest opcja w Twoim aparacie, która umożliwia zmianę długości czasu czuwania. Trudno mi powiedzieć. Można .... od czasu do czasu nacisnąć przycisk by mu zresetować licznik i go podtrzymać no ale to ... niewygodne obejście.

Pozdrawiam

Remek

No widzisz Pitt, musiales przestawic ale sie uczysz... :D

Ale to nie to jest odpowiedzialne za parametr, o ktory mi chodzi...jest taka opcja: czas gotowosci na zdalne uzywanie aparatu i w wersji max wynosi ona 15min.

Czyli wszystko jest ok jezeli lowisz ryby w odstepach nie wiekszych niz ten czas.

Po tym czasie tryb wyzwalania migawki przechodzi ze zdalnego w zwykly i trzeba to zmieniac z ryba w lapie, ubabrany sluzem.

Gumo

diverek nie badz juz taki skromny i moglbys napisac male co nieco na temat okolicznosci. nie mowie o wodzie... ale cos na temat charakterystyki miejscowki, tempa prowadzenia (jak cie znam pewnie troll) sposobu i kilku podobnych elementow... o uzytym sprzecie tez bys mogl co nieco skrobnac...

tego juz widzialem. choc mozesz przypomniec ile mial dlugosci...

no i tak jak mowilem, jakbys napisal male co nieco na temat polowu okolicznosci itd to bylo by super :D

PS. rozumiem ze teraz zanecasz salmiakami a lowisz na rapalki <_< <_< <_< <_<

@Friko

Masz malucha na uspokojenie :lol: :lol:

jutro będzie po maluchu, nie bój <_< bylebym dojechał

... no i prawie wykrakałem :lol:

.

Ryba złowiona w godzinach popołudniowych, z ręki na wirówkę własnej produkcji. Jak się okazuje można nie tylko na gumę o tej porze roku :D Kij spinningowy na blanku Lamiglasa, 7'6 , 25lb, kołowrotek Penn Slammer 360, plecionka Power Pro 15lb. Krótki hol, wróciła do wody w dobrej kondycji. Uprzedzając pytania - z czego ślady na boku - nie wiem, na łodzi było bez komplikacji.

C.D.N.

post-10-1348914563,1467_thumb.jpg

O ładny, też mam takiego - wyjarzało słonce coś na pół godzinki i się trafił. Niech zgadnę że zestaw też miałeś podobny? A przy okazji: rozdziewiczyłem prologica - prezent od Ciebie wreszcie - dzieki :mellow: przekonałem się do swimmbaitów, można odpocząć łowiąc nimi bo pracują bardzo bezoporowo a ta leniwa akcja w pewnych warunkach jest w sam raz.