Skocz do zawartości

Szczupaki 2009

vitacola

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki :D wszystkie te zebolki puscilem,co zamieszczałem tutaj.poprostu zal mi zabijac tych ryb a i przy tym obserwatorzy wypuszczania deklaruja uwalnianie duzych ryb.takie ładne te babeczki ;) dla chetnych moge zamiescis fotki z uwalniania ale to juz po weekendzie....podobno sreberko w Redze-musze to sprawdzic :mellow:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Hehe, jak sie oglada takie materialy to najfajniejsze jest to zduszone kufa :D .

Rowniez gratuluje wynikow. Zreszta tam u Was najbezpieczniej na wodzie przebywac bo slyszalem (co prawda to blizej Catalonii) ze pozary straszne.

Na marginesie - na filmie widzialem agrafke, podobna jak mnie czasto zawodzily. Wiele lepsza z 1 kawalka drutu.

Gumo

@WONTON I @GUMOFILC Dzieki.A too kufaaa to tak wyszlo samo z siebie B) bo Mi sie przypomnialo ,ze nagrywam <_<.

A co do agrafki to masz racje leprze sa z jednego kawalka,ale jak zerwalem dwa przypony i zostal tylko ten to co zrobic jak sie liczy ze bedzie branie zalozylem co mialem.Na szczescie wytrzymala.A co do pozarow to nie mam sie czego obawiac bo poznalem tu nad woda Polakow ktorzy przyjezdzaja na kontrakt co roku do gaszenia pozarow wiec jest BEZPIECZNIE wiedzac ,ze Polacy Mnie chronia :unsure:

Pozdro.

Wybrałem się dzisiaj na klenie w moją ulubioną miejscówkę, ale że wieszały się tylko takie do 40cm to postanowiłem przejść się kawałek wyżej. Spory dołek w głównym nurcie, dookoła woda po kolana ale tak zapiernicza, że trudno się utrzymać na nogach. No to rapalka na agrafkę i sruuu za dołek. Centralnie w środku dołka typowe brzanowe stop i powolny odjazd w bok. Sprzęt typowo kleniowy delikatna wędka, żyłka 0,16 i w myślach żeby tylko jej nie przetarła o kamienie.

Po 10 min zamiast złota pod powierzchnią robi się zielono. Ale wiadomo, że głupi ma zawsze szczęście i bez żadnego zabezpieczenia żyłki po kilku kolejnych minutach na brzegu ląduje 74 cm czystego aleksandrytu <_<

http://img403.imageshack.us/img403/975/dsc00027brd.jpg

Buzi i chlup do wody, a mięsiarze najchętniej by mnie do wody wrzucili :mellow:

P.S. Nie wiem czy to ten sam samer jest na tym forum, od którego mam tego wobka ale jak tak to trafił w dobre ręce