salmon1977 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 . i 6.5kg 97cm z wtorku obydwa c&r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Piekne Szczupale ...gratulacje Wystarcza dwie literki C i R i nikt nie bedzie dochodzil ...to takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 takie małe te c i r a na poważnie ładne szczupłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 C i R malutkie bo te szczupce takie wielkie Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 dzieki wszystkie te zebolki puscilem,co zamieszczałem tutaj.poprostu zal mi zabijac tych ryb a i przy tym obserwatorzy wypuszczania deklaruja uwalnianie duzych ryb.takie ładne te babeczki dla chetnych moge zamiescis fotki z uwalniania ale to juz po weekendzie....podobno sreberko w Redze-musze to sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbolp Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Supeerrr Niech moc będzie z Tobą, znaczy z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dzisiejszy wypad na 2 godz.zaowocowal trzema rybkami W tym dwie do pokazania <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 A ten wziol o godzinie 11.30 przy temperaturze 35 st. .Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 @salmon1977 i @CLAUDIOŁadne szczupaki, gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 hej, trolling, fatso, szkoda, że taki mały, ale przyjdzie pora na większe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 A pod płetwą odbytową dowód że nie wziął na Żywca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 jak na nasze łowiska to aż taki mały to nie jest poza tym ładnie ubarwiony i nie na żywca <_< gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Odnowie troszke watek bo widze ,ze nikt nic nie pisze Te dwa z dzisiaj od 16 do 18.. Taki mialem usmiech jak je wyciagnolem,pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ok widze ,ze wszyscy na WAKACJACH wiec wstawie znowu JA Bo jako jedyny chyba nie mam na te Wakacje .Pozdro dla tych co na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 CLAUDIO piękne ! Gryzą w takie upały ? Na mojej rzece nie ma mowy w taki upał żeby coś ruszyło do przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Dzieki @adamek ano gryza troche nie wszystkim ,ale gryza <_< Trzeba wiedziec gdzie JE szukac i o jakiej porze w jakim miejscu.Bo tutejsi siedza tak jak Rumuni i nic nie lapia No i wiadomo przyneta tez jest wazna,i tutaj bardzo pomagaja Mi @slawkowe kilery.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A tu filmik z brania jednego ze szczuplych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Świetne rezultaty @CLAUDIO. I niemal regularne. Masz klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dzieki @popper nie regularne bo czasu nie zawsze jest z kad wyciagnac No i nieraz IMPREZY sa winne Dzieki raz jeszcze i Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Kto ma stradici ma też wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Hehe, jak sie oglada takie materialy to najfajniejsze jest to zduszone kufa . Rowniez gratuluje wynikow. Zreszta tam u Was najbezpieczniej na wodzie przebywac bo slyszalem (co prawda to blizej Catalonii) ze pozary straszne. Na marginesie - na filmie widzialem agrafke, podobna jak mnie czasto zawodzily. Wiele lepsza z 1 kawalka drutu. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 @WONTON I @GUMOFILC Dzieki.A too kufaaa to tak wyszlo samo z siebie bo Mi sie przypomnialo ,ze nagrywam <_<.A co do agrafki to masz racje leprze sa z jednego kawalka,ale jak zerwalem dwa przypony i zostal tylko ten to co zrobic jak sie liczy ze bedzie branie zalozylem co mialem.Na szczescie wytrzymala.A co do pozarow to nie mam sie czego obawiac bo poznalem tu nad woda Polakow ktorzy przyjezdzaja na kontrakt co roku do gaszenia pozarow wiec jest BEZPIECZNIE wiedzac ,ze Polacy Mnie chronia Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wybrałem się dzisiaj na klenie w moją ulubioną miejscówkę, ale że wieszały się tylko takie do 40cm to postanowiłem przejść się kawałek wyżej. Spory dołek w głównym nurcie, dookoła woda po kolana ale tak zapiernicza, że trudno się utrzymać na nogach. No to rapalka na agrafkę i sruuu za dołek. Centralnie w środku dołka typowe brzanowe stop i powolny odjazd w bok. Sprzęt typowo kleniowy delikatna wędka, żyłka 0,16 i w myślach żeby tylko jej nie przetarła o kamienie. Po 10 min zamiast złota pod powierzchnią robi się zielono. Ale wiadomo, że głupi ma zawsze szczęście i bez żadnego zabezpieczenia żyłki po kilku kolejnych minutach na brzegu ląduje 74 cm czystego aleksandrytu <_< Buzi i chlup do wody, a mięsiarze najchętniej by mnie do wody wrzucili P.S. Nie wiem czy to ten sam samer jest na tym forum, od którego mam tego wobka ale jak tak to trafił w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 dwa z kilkunastu dzisiaj pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi