Tommek Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 No nieźle,gratulacje,czekałem na wieści z waszych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 gratulacje, a co on ma w pysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonee Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 ogon shakera 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Na Żuławach szczupaki są jak małże perłoplawy - każdy starszy ma perłę pod jęzorem PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Najwiekszy z trzech dzisiejszych 81cmZ granicznego buzyskaWzial na hotpajka 11cm tak jak i dwa pozostale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Piękny, taki ciemny U mnie dziś bieda, jeden pistolecik się zameldował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ryby nie złowiłem ja tylko mój kolega ale musze ją Wam pokazać 1Maja tego roku, rano zasiadłem do kompa i na gg dostałem info od kolegi o przeszło metrowym Szczupaku z porannego wędkowania;) Złapałem aparat, w samochód i to co ozbaczyłem zwaliło mnie z nóg, ryba złowiona w Wiśle w okolicy starego mostu w Płocku, niestety nie wróciła do wody, kolega obiecał że wszystkie mniejsze bedzie teraz wypuszczał. [moderator: niezgodne z regulaminem forum] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 A fuj, jakie ohydne kafelki Ja rozumiem chwalić się, ale takim czymś - to już jakaś masakra, Nie pozdrawiam Tarłoś Ryby nie złowiłem ja tylko mój kolega ale musze ją Wam pokazać 1Maja tego roku, rano zasiadłem do kompa i na gg dostałem info od kolegi o przeszło metrowym Szczupaku z porannego wędkowania;) Złapałem aparat, w samochód i to co ozbaczyłem zwaliło mnie z nóg, ryba złowiona w Wiśle w okolicy starego mostu w Płocku, niestety nie wróciła do wody, kolega obiecał że wszystkie mniejsze bedzie teraz wypuszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 W związku z zablokowaniem użytkownika i tym samym niemożności przeczytania przez niego moich wypocin, proszę Admina o usunięcie mojego postu PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Zdjęcie powinno być jak najszybciej usunięte !!! Żenujące i czym Ty się tak podniecasz ? Tym, że nikt tej ryby już nie złowi ? Czy tym jaki piękny kibel ma twój kolegazarówno w domu jak i w głowie ? Zdjęcie śmieć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Zdjęcie zostało oczywiście usunięte, a sam użytkownik za nieznajomość regulaminu (podstawowych zasad przestrzeganych na tym forum od początku) zablokowany na 30 dni. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 @admin dobra robota @MARCIN--Spin nie umiesz czytac regulami o jerkbait??nie musisz pisaco twoj kolega gdy zlowic ryby duzy szczupaka ale zabija?ale jerkbait zasada jest Złowic i Wypucz To znaczy musi szanuj ryby,dba i nie zabija:) Pozdrawiam lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Swieta racja...Lukexio ...porzadek musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Przyszły chmury i deszcz i myślałem, że się posypią relacje z Polski i nic? Zwłaszcza, że wyskoczyłem na jeziorko na 3 godzinki i niefotogeniczne rybki złowiłem. W sumie wszystko w ciągu pół godziny aktywności ryb (albo zgrupowania w jednym miejscu). Rozmiary 55cm (około) do 70cm. W sumie 5 sztuk. PS To też tak aby zmienić temat PS2 Mam nadzieję, że choć trochę za mały w stosunku do regulaminu, to za jego dobre chęci w pozowaniu, tr kilka cm będzie mu darowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 To aby o sandaczu jak najszybciej zapomnieć:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Przyszły chmury i deszcz i myślałem, że się posypią relacje z Polski i nic? Wczoraj wyskoczyłem na godzinkę i jednego 60-siataka trafiłem Niestety byłem też światkiem złowienia sandacza. Panowie szybko go schowali do torby i w trybie ekspresowym zwineli się z łowiska. I czemu o tym tu piszesz?Zareagowałeś? Jeśli nie to chluby Ci to nie przynosi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 swietna fotaszczuply tez konkretto z Warmii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 swietna fotaszczuply tez konkretto z Warmii?Dzięki , owszem z Warmii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Piękna fota Sławku! A w pysku ryby, jak widzę, Twój własny wyrób. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Piękna rybka ile miała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Forumowe minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam ponownie to moze i Ja cos wstawie z ostatniego grupowego (GUZU,LUKSAJ,CLAUDIO)lowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 A ten to na SLAWKOWEGO KILERA!I w dodatku zostal mi ostatni Slawku .Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 to sa szczupłe mojego brata 3.90 i 3 kg,ładny komplet z Ińska,tydzień temu miał piątke .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi