Skocz do zawartości

Szczupaki 2009

vitacola

Rekomendowane odpowiedzi

Ryby nie złowiłem ja tylko mój kolega ale musze ją Wam pokazać;)

1Maja tego roku, rano zasiadłem do kompa i na gg dostałem info od kolegi o przeszło metrowym Szczupaku z porannego wędkowania;)

Złapałem aparat, w samochód i to co ozbaczyłem zwaliło mnie z nóg, ryba złowiona w Wiśle w okolicy starego mostu w Płocku, niestety nie wróciła do wody, kolega obiecał że wszystkie mniejsze bedzie teraz wypuszczał.

[moderator: niezgodne z regulaminem forum]

A fuj, jakie ohydne kafelki :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Ja rozumiem chwalić się, ale takim czymś - to już jakaś masakra,

Nie pozdrawiam

Tarłoś

Ryby nie złowiłem ja tylko mój kolega ale musze ją Wam pokazać;)

1Maja tego roku, rano zasiadłem do kompa i na gg dostałem info od kolegi o przeszło metrowym Szczupaku z porannego wędkowania;)

Złapałem aparat, w samochód i to co ozbaczyłem zwaliło mnie z nóg, ryba złowiona w Wiśle w okolicy starego mostu w Płocku, niestety nie wróciła do wody, kolega obiecał że wszystkie mniejsze bedzie teraz wypuszczał.

Przyszły chmury i deszcz i myślałem, że się posypią relacje z Polski i nic? Zwłaszcza, że wyskoczyłem na jeziorko na 3 godzinki i niefotogeniczne rybki złowiłem. W sumie wszystko w ciągu pół godziny aktywności ryb (albo zgrupowania w jednym miejscu). Rozmiary 55cm (około) do 70cm. W sumie 5 sztuk.

PS To też tak aby zmienić temat :D

PS2 Mam nadzieję, że choć trochę za mały w stosunku do regulaminu, to za jego dobre chęci w pozowaniu, tr kilka cm będzie mu darowane

.

post-246-1348914326,4468_thumb.jpg

Przyszły chmury i deszcz i myślałem, że się posypią relacje z Polski i nic?

Wczoraj wyskoczyłem na godzinkę i jednego 60-siataka trafiłem :D

Niestety byłem też światkiem złowienia sandacza. Panowie szybko go schowali do torby i w trybie ekspresowym zwineli się z łowiska. :angry:

I czemu o tym tu piszesz?

Zareagowałeś? Jeśli nie to chluby Ci to nie przynosi ...