Salmo_Salar Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Zaraz wylecą Wypuszczone?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 2 wisielce! Ale kiepska fotka. Poogladaj troche fotek zamieszczanych na forum w roznych watkach i wycagnij wnioski. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 to jest bez sensu ok.jesli kiepskie to juz go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 TO ma bardzo gleboki sens .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 salmonku - sens jest wtedy, jak nie wiesz ile ważyła ryba którą złowiłeś. To jest wędkowanie, które daje prawdziwą frajdę. Poki nie wypuścisz ładnej ryby nie zrozumiesz. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A ten to na SLAWKOWEGO KILERA!I w dodatku zostal mi ostatni Slawku (...) Trzeba będzie coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Nhooooooo SLAWECZKU napewno trzeba cos z tym zrobic!!!Te Twoje KILERY nieraz dawaly mi zwyciestwo w naszych wypadach z kolegami Pozdro.Reszta na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Dziś byłem na małym rozpoznaniu nad zbiornikiem którego dawno nie odwiedzałem. Dowiedziałem się od kilku niezależnych źródeł iż nie tak dawno złowiono tam szczupaka 17 kg o długości 126 cm metodą żywcową. Łowisko to zb Jaworznik ( C35) woj śląskie. Śmiało podaję namiary na łowisko ponieważ w najbliższym czasie wyczyn jest nie do powtórzenia, chyba że ów szczupak miał brata bliźniaka. Skwierczy na patelni pewno do tej pory . I tak to bywa pies utonął łańcuch pływa kij w oko mięsiarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Wczoraj tez widziałem zabitą metrówkę z polskich wod.Szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Dlatego wlasnie wątek szczupak 2009 wygląda tak ,a nie inaczej... jeszcze troche i szczupak w Polsce przejdzie do historii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Swoją drogą ciekawe czemu organizacja która z zasady powinna chronić prawnie takie ryby ( nie tylko metrowe szczupaki) nie chce podjąć się tematu wymiaru górnego i dolnego celem ochrony gatunków ryb które tej ochrony wymagają. Moim zdaniem PZW ma zbyt zajętą głowę załatwianiem swoich biznesowych spraw niż ochoroną wód i ryb. Myślę że pan E. Grabowski za długo grzeje stołek w ZG. Jeśli nie wpuścimy świerzego powietrza do szeregów PZW to niedługo nawet w Szwecji ryb braknie bo nasi je wyłowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Dzisiejszy polow na Shannon ale z brzegu 97cm nie wazylem bo nie chcialem go dluzej meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Konkret!Piękna ryba i fajna fotka. Gratulacje Krist! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Gratuluje pięknych rybek! A oto moje dwa z weekendu 85cm i 95cm. Złapane w ciągu 15 min. na terenie Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Gratuluje Lukaszu I to jeszcze z Polski Swietnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Piękne rybki i to jeszcze z naszej ojczyzny na co wzięły te dwa szczupaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Dziękuję panowie. @Patrinho pierwszy wziął na Pointera 128 firmy Lucky Craft w barwach szczupaka, moja ulubiona przynęta na szczupaki. Drugi na Megabass Vision OneTen. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Ładna sztuka, ładna Muszę obadać te twoje miejscówki... Gratulacje i do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Bombowe ryby, Piwoluka Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Wreszcie się jakoś ogarnąłem do tego musiałem się przeprosić ze stara lodka ale są efekty.105 cm 9 kg na percha PH12SR GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Lowcom wielkie gratki harvi -fajna ta droga fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Termos ja ''tylko'' złowiłem, fotki robił ktoś inny.Jutro mam zamiar zrobić poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Termos ja ''tylko'' złowiłem Adas to mi sie tak jakos zkojarzylo z -Sami swoji --Ale ja tylko pociagnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Termos ja ''tylko'' złowiłem, fotki robił ktoś inny.Jutro mam zamiar zrobić poprawkę a ja widzialem, ze robiles . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ==> Pitt A ja widziałem jak się przymierzasz Wracając do ryb. Wczoraj od 17 do 22 złowiłem kilkanaście ryb. Dwie sztuki miały 80 cm bez milimetra :)Trafiłem idealnie z przynęta. Zawiesiłem deskę ze stajni Strike Pro jak odbijaliśmy od pomostu a zdjąłem jak przybijaliśmy. Wszystkie szczupaki wyciagnalem na niego, nawet jeden okoń 30 cm się trafił. Brat w tym samym czasie złowił 0!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi