hlehle Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Relacja już była, więc można trochę fotek wrzucić Pierwsza metróweczka z półmetrowej wody na Sławkowego pullbaita: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Dwie metrówki z dnia trzeciego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Rybki z następnych dni. Tommek nazwał ten kapelusz obciachowym i kazał mi zdejmować do zdjęć, ale raz udało mi się go przemycić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Daniel, fajne rybki. Ten Twój Szczęgorz przypomina mi nieco szczupaki ze zdjęć i opisów o których Remek mówił na którymś z comiesięcznych spotkań - dotyczyło Muskiego. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Tommek z bardzo fajną rybą ze śledziowych skał. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam. Część z Was widziała już te zdjęcia. Złowiony 4 maja 2009. 110cm 9.2kg. Oczywiście wrócił do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Piękna ryba zazdroszcze ci tak ogromnej zdobyczy a na co się skusił?? gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 @mr-perch, To ryba z jeziora na K lub jak kto woli na U?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Dokładnie tak, jak Salmo Salar napisał, z jeziora Ukiel vel Krzywe. Tajemnicy nie ma.Skusił się na woblera Rapala Shad Rap Perch 9cm (tonący). Tego dnia miałem jeszcze cztery. Największy 75cm. Wszystkie na tego woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 a jeszcze niedawno pisaliśmy żeby nie gadac o tym na forum, jest jeszcze czas wyedytuj tę tajemnicę może? Gratuluję ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 kolega dopiero drugi post napisal na forum a Ty juz go chcesz na ciemna strone mocy sprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 i zaraz zacznie się obława na te jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 drukarnie na Warmii nie nadazaja z drukiem czasowych pozwolen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 kolega dopiero drugi post napisal na forum a Ty juz go chcesz na ciemna strone mocy sprowadzic Możesz jaśniej? Jest na forum człowiek który po ujawnieniu szczegółów oglądał potem zabite okazy ze zdradzonego łowiska i nie było mu z tym dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Krzywe w Olsztynie to chyba nie tajemnica... Tak jak Łyna czy Mosąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Możesz jaśniej? Jest na forum człowiek który po ujawnieniu szczegółów oglądał potem zabite okazy ze zdradzonego łowiska i nie było mu z tym dobrze....Mysle, ze nawet najbardziej gorliwy miesiarz nie uderzy jutro na Krzywe z powodu wpisu kolegi percha. Perch napisal tyle ile wystarczy i ani slowa za duzo. Ale dzieki takim wpisom wartosc tego forum rosnie. Nie negujmy czyis dobrych intencji na dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 widzę ze zostałem totalnie niezrozumiany ale cóż każdy swoje wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Krzywe nie jest zapomnianym jeziorem i od wielu lat wszyscy wiedzą, że pływa tam trochę szczupaka. Jednak złowienie go to już zupełnie inna sprawa - niekoniecznie prosta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Panowie, powiesiłem fotki tego szczupaka, ale nie sądźcie, że nie wiedziałem, co robię... Kto chce, ten szybko zorientuje się, że z wędkarstwem mam wiele do czynienia. A takie informacje to tylko woda na Wasz młyn. Rybacy swoje zrobili w kwietniu. Teraz czas na nas... Wiele moich wędkarskich zdjęć znajdziecie na innym portalu Także z Krzywego (reklamuję tą wodę, choć mi za to nie płacą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Uważam, że promocja wody to najgorszy z możliwych sposobów. W naszych kraju napewno. To samo tyczy się włączenia Mazur do Cudów Świata. Widzę, że chcemy nie tylko więcej kasy ale więcej syfu, luda, decybeli i chamstwa Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Chcesz te wszystkie ryby dla siebie mieć? Nie zaprosisz kolegów wędkarzy na wspólną wyprawę ? Nie unikniesz chamstwa, syfu i decybeli. Nie wygrasz ze światem. Ale w tym wszystkim odszukaj przyjemność dla siebie i kolegów. Na Krzywym w tym roku złowiłem wiele szczupaków w okolicach 3kg. Nie jest to żadną tajemnicą, bo jestem znanym tu wędkarzem. I nie tylko tu. Tylko ja się dzielę wiadomościami po to, żeby ktoś miał przyjemność z tego, co robi. Właśnie wbrew temu co się dzieje wokół, czyli wbrew chamstwu, syfowi, decybelom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Na kortowskim też padło kilka ładnych w ostatnich dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 mr-perchwidze ze zdjecie szczupak jest martwy i kluski jest suche sam zobacz dokladnie mr-perch nie umiesz czytac regulamin jerkbait ze robic zdjecie musi byc ryby blisko nad wody i ryby musi miec caly morke kluski twoje zdjecie jest martwy ryby i krew skrzela po drugi blisko pomost to znaczy ze szczupak na patelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zeżarł te szczupaki... jak amen w pacierzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mam ponad dwudziestu świadków, nakręcony film z holu tej ryby i ponad 30 zdjęć.I jeszcze mam w dupie tych, którzy piszą bzdury...Od 4 maja zdjęcia i film są w necie, trzeba ruszyć tyłki i poszukać.Zobaczcie tu z kim macie do czynienia, a potem ferujcie wyroki:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35b69c3f960c78de.htmldodam, że w wędkarstwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi