Skocz do zawartości

Szczupaki 2009

vitacola

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz jaśniej? :wacko:

Jest na forum człowiek który po ujawnieniu szczegółów oglądał potem zabite okazy ze zdradzonego łowiska i nie było mu z tym dobrze....

Mysle, ze nawet najbardziej gorliwy miesiarz nie uderzy jutro na Krzywe z powodu wpisu kolegi percha. Perch napisal tyle ile wystarczy i ani slowa za duzo. Ale dzieki takim wpisom wartosc tego forum rosnie. Nie negujmy czyis dobrych intencji na dzien dobry.

Panowie, powiesiłem fotki tego szczupaka, ale nie sądźcie, że nie wiedziałem, co robię... Kto chce, ten szybko zorientuje się, że z wędkarstwem mam wiele do czynienia. A takie informacje to tylko woda na Wasz młyn. Rybacy swoje zrobili w kwietniu. Teraz czas na nas... Wiele moich wędkarskich zdjęć znajdziecie na innym portalu :D Także z Krzywego (reklamuję tą wodę, choć mi za to nie płacą).

Chcesz te wszystkie ryby dla siebie mieć? Nie zaprosisz kolegów wędkarzy na wspólną wyprawę ? Nie unikniesz chamstwa, syfu i decybeli. Nie wygrasz ze światem. Ale w tym wszystkim odszukaj przyjemność dla siebie i kolegów. Na Krzywym w tym roku złowiłem wiele szczupaków w okolicach 3kg. Nie jest to żadną tajemnicą, bo jestem znanym tu wędkarzem. I nie tylko tu. Tylko ja się dzielę wiadomościami po to, żeby ktoś miał przyjemność z tego, co robi. Właśnie wbrew temu co się dzieje wokół, czyli wbrew chamstwu, syfowi, decybelom.

mr-perch

widze ze zdjecie szczupak jest martwy i kluski jest suche sam zobacz dokladnie :angry: mr-perch nie umiesz czytac regulamin jerkbait ze robic zdjecie musi byc ryby blisko nad wody i ryby musi miec caly morke kluski :D twoje zdjecie jest martwy ryby i krew skrzela po drugi blisko pomost to znaczy ze szczupak na patelny :angry:

Mam ponad dwudziestu świadków, nakręcony film z holu tej ryby i ponad 30 zdjęć.

I jeszcze mam w dupie tych, którzy piszą bzdury...

Od 4 maja zdjęcia i film są w necie, trzeba ruszyć tyłki i poszukać.

Zobaczcie tu z kim macie do czynienia, a potem ferujcie wyroki:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35b69c3f960c78de.html

dodam, że w wędkarstwie...