krist444 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ladny szczuply i zdjecie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zostawmy zdjęcie - liczy się szczerość i ładne zdjęcie. Gratuluję i pozdrawiam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 @Pasiasty Ładna ryba i fotka. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Pasiasty gratuluję i szczerości i... duszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Remku zlociutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dziękuję Adminowi za pozostawienie foty(następny będzie już wymiarowy <_< ) i wszystkim za gratulacje To również Wasza zasługa, bo to z tego forum dowiedziałem się masę informacji, które przekonały mnie ostatecznie do zakupu kija z pazurem Ciężko było się przekonać do jerków, jak kolega obok stoi i na blachę i korbę łowi szczupaki,(były pokusy żeby wrócić do blaszek) ale cierpliwość została nagrodzona i wynik w tym dniu wyniósł 5-5(z czego na korbę jeszcze sandacz i okoń), a na casting 5 szczupaków (no i żadnej brody )Zębaty padł na zestawik: Multiplikator Daiwa Procaster Rojo 100HL.Kijek Rozemeijer Jointed Gentle Jerk 1,9m 30-60gPlecionka Stren Sonic Braid 20lb. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 NO i kolega się nam rozkręca. KLenik, szczupaczek... gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 KLenik, szczupaczek... gratulacje!A chodzi za mną jeszcze sandał, wąsaty(w sezonie), wąsata(w sezonie) i jakiś bolo większy Może się uda.... I moja mała cegiełka w propagowaniu C&R.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 @pasiasty Wielka Gratulacje zebaty:)Fajny film na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Gratulacje Pasiasty, fajny szczupak.Casting potrafi wciągnąć, wiem coś o tym W tym roku po raz pierwszy chwyciłem kij z pazurem na szczupaki i od tej pory nie wyobrażam sobie innego sposobu ich łowienia <_< pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Gratuluję wszystkim pięknych rybek.W niedziele udało mi się takiego o namówić na zdjęcie. 89cm i to też mój pierwszy na jerka (Fatso 10 S). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Gratulacje! I na jerka. Mam nadzieję, że lody przełamane i jerkowanie wejdzie w krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wstyd przy tych szwedzkich potworach się wychylać, ale jednak pochwalę się, bo to pierwsza świadomie wyjerkowana rybka Dzisiejszy jak najbardziej krajowy zębacz Mając pełną głowę rad dotyczących jerkowania po spotkaniu z @Baloo, próbowałem wcielić je w życie...a konkretnie w wodę No i efekty są... Uderzył na płytkiej, zarośniętej wodzie w Salmo Slidera 7F RR. .Trafiłem jeszcze 4sztuki(ale niewielkie, max 55cm), a dwie spiąłem. Wszystko na slidera i sławkowego leszczyka Przyznaję. Brakło mu 2cm do jerkbaitowych 75cm.... Jeśli bardzo widać brak tych 2cm to oczywiście proszę o skasowanie. PozdrawiamKamil WSTYD NIE WSTYD GRATULUJĘ CIdANEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 @piwolukaGratuluję krokodyla @DanekDzieki, dzięki Do zobaczenia mam nadzieję niebawem nad wodą I połamania na MO. Zawody praktycznie na Twojej wodzie więc spróbuj nie wygrać <_< PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 KLenik, szczupaczek... gratulacje!A chodzi za mną jeszcze sandał, wąsaty(w sezonie), wąsata(w sezonie) i jakiś bolo większy Może się uda.... I moja mała cegiełka w propagowaniu C&R.... Pożyjemy zobaczymy.Na sandacza zapro nadal aktualne.Pozdrawimadanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 moj wczorajszy 79cm na prologika 16cm sporo wiekszy zabujał sie na wedzie i tyle go...jerkowanie jest ciekawym zajeciem pozdrawiam [admin: ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi usuwam zdjęcie - na tym portalu pokazujemy ryby tylko wypuszczone do wody] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Czy ten szczupak został wypuszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wiecie co Panowie...naprawdę mnie zaczyna to już powoli wkurwiać. Weźcie kuźwa i pójdźcie na ryby, złapcie cokolwiek normalnych rozmiarów i przestańcie kuźwa robić śledztwa przy każdej rybie bo zarzynacie powoli to forum.... To się kuźwa okazuje że ryba która ma pod 50cm (pstrąg) chyba nie spełnia rozmiarowego minimum bo kilku melepetów podnosi alarm i najlepiej wycofać się rakiem i zdjęcie usunąć. Fotki ryby za każdym razem oglądane i robione wielkie inwestygacje.... najczęściej przez forumowych łowców bardziej świętych od papieża... Ja proponuję trochę ryb połowić to wtedy nie będziecie mieli wątpliwości czy ryba żywa jest czy nie... jak się onanistycznie ogląda ryby tylko na fotografiach to później i durne teksty na forum kwitną... I wszechobecna zawiść i wredne teksty o jakiś skwarkach etc... ludzie - pojebajało was zupełnie? Macie Remka - admina do prowadzenia takich rzeczy, wielokrotnie proszone było na forum żeby nie zasuwać takich tekstów bo to psuje kompletnie atmosferę, macie opcję zgłoś moderatorowi czy adminowi, po co robić syf na forum?Jak dla mnie to jest może naiwny wyznacznik - jeśli na fotce ryba gałuje w dół lub górę, usiłuje się ustawić i odnaleźć i złapać poziom i widać ze nie ma zesztywnienia to ryba jest żywa... i jak dla mnie to ta ryba jest żywa na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Apeluje o zakonczenie pisaniny nie zwiazanej z tematem watku. Apel kieruje do wszystkich uzytkownikow Moze widok nie skazonego jeziora i jego zasobow ostudzi nieco krew albo lepiej zagotuje i skloni do wyjscia na ryby. Widok na podmokly las rosnacy na kamienistym gruncie, w oddali zabudowania. . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Bardzo ładnie wybarwiony,gratulacje GUMO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Bardzo ładnie wybarwiony,gratulacje GUMO !! Ten to akurat mój byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wiec gratuluje Tobie Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Gratuluję pięknie wybarwionego szczupaka. @Standerus, w pełni popieram.Ostatnio mamy wysyp frustratów na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Jakby byl Twoj to bym to napisal. Twoj na razie nie wstawiony.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Gratki Gumo fajny szczupak@Standerus zgadzam sie z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi