Borowik22 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Panowie gdzie można dostać śrubę mocującą do rolki kabłąka do red arca 10400 ewentualnie wymiary śruby i gwintu bo swoją nieszczęśliwie zgubiłem:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 cześć jak poczekasz jutro do popołudnia to wrzucę ci wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Ok dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3HOW Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 panowie jakis namiar na kogos kto przejrzy redarca ? cos go boli ale nie wiem co, sam sie nie dotykam bo mi zostanie z 903123901930 czesci :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Przemysław Grobelny -serwis kołowrótków z Sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Gdzie moge dostac korbke od reda 10400 ??Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3HOW Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Panowie, nie znacie kogos z Poznania kto zajalby sie serwisem redarca i klonopodobnych zauberow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Panowie szybkie pytanie,przekładnia z Zaubera pasuje do Red Arca,mowa o pinionie i kole głównym(zębatym).Pytanie bo nie pamiętam,wystarczy przezucić z Zaubera samego piniona z kołem czy coś jeszcze? Wiem że różnią się jednym ząbkiem na kole Zauber jest ciut wolniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Kiedyś różniły się jednym ząbkiem teraz nie.Dowolnie można przekładnie zamieniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Panowie potrzebuję podkładki korekcyjne do mojego spro. 9x7 o grubości 0,05 i 0,1 czy wiecie gdzie mogę je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Mefisto ma na allegro kolego 10zl trzy sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Dzięki ale mnie interesują stalowe pod łożyska a tam widzę tylko tworzywo. Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez tokkal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Panowie można przypasować rolkę kabłąka z innego kołowrotka lub kupić taką uniwersalną ? Bo niestety swojego Red Arca rozkręciłem z 3 miesiące temu i jak dzisiaj chciałem go poskładać to okazało się że rolki brakuje...https://allegro.pl/oferta/rolka-prowadzaca-do-kablaka-kolowrotka-no-3-new-9982104370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krstn Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Rozleciała mi się rolka w blue arc i zamawiałem z serwisu Dragona. 25096A nr rolki. Na pewno pasuje do zaubera, spro blue, red arc rozm. 2000 jak i 3000. W innych rozmiarach nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Napisałem do serwisu Dragona i posiadają takie części ale niestety nie prowadzą sprzedaży detalicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 P.Grobelny servis kołowrotków załatwi temat. Jest strona i fanpage na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Napisałem do serwisu Dragona i posiadają takie części ale niestety nie prowadzą sprzedaży detalicznej Idź do sklepu, który kupuje w Dragnie i Ci zamówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krstn Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 https://sprzetdragon.pl/p/1493/19580/0229358a-kablak-25096a-rolka-prowadzaca-211663-sruba--serwis.html W tamtym roku napisałem do nich czy nie sprzedadzą samej rolki i nie robili żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 https://sprzetdragon.pl/p/1493/19580/0229358a-kablak-25096a-rolka-prowadzaca-211663-sruba--serwis.html W tamtym roku napisałem do nich czy nie sprzedadzą samej rolki i nie robili żadnych problemów. Może coś się zmieniło że mi odpisali że nie sprzedają detalicznie ale spróbuje napisać z linku który mi wysłałeś, może ktoś inny odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Sprzętdragon.pl to nie to samo co firmadragon.pl.Odpisze Ci na 10000% inna osoba bo to dwie różne firmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek74 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Hej, czy moge prosić o radę, jak zdjac łożysko, zastąpić łożysko od strony korbki / nad dużym kołem zębatym? Nie moge tego zdjac. Siłowa próba nie przenosi rezultatu. Łożyska jest uszkodzone. Mam sentyment do tej maszynki 10300 a do tego zero waste;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Spróbuj delikatnie podgrzać małym palniczkiem łożysko.I tak to chyba złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek74 Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Dziękuje za trop, ale wydaje mi się, że odwrotnie;) Trzeba chyba zamrozić żeby się metal skurczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Jak zamrozisz całość to nic nie da,bo obie części się skurczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Kiedyś sam zorro pisał i ja mu wierzę: do lodówki na jakiś czas, a potem do gorącej wody i tak do skutku. W międzyczasie tudzież przed chłodzeniem można podlewać coca cola albo wd40 jak kto woli i próbować zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi