viteksprytek Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam.. we wrześniu wyjeżdżam do Szkocji w celach zarobkowych. .docelowo mam zamieszkać w okolicy Glasgow. . Nie wyobrażam sobie aby nie zabrać ze soba kilku wedek i wybrać się na szczupca. .podlubac okonie. .czy może polecieć na lososiowate. . I tu moja prośba. .czy ktoś z obecnych jest w stanie dac mi jakieś rady i polecić jakieś fajne jeziora. .rzeki??? Zabieram ze sobą silnik elektryczny..ako. .i echo wiec w grę wchodzi też połów z łódki.. liczę na wyrozumiałość i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Odkopuje temat. Na majówkę jadę do Szkocji do glasgow. Czy przebywa ktoś w okolicy i mógłby podpowiedź co zabrać ze sobą i jakie są wymogi odnośnie wędkowania? Jak wyglądają ceny za wędkowanie, zwiedzanie, życie, alkohol;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Loch Lomond obowiazkowo.dzienne pozwolenie £5 szczupak £20 lososiowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi