METR Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam wszystkich ! jestem na forum dopiero 3 dzień , dopadła mnie produkcja przynęt . Zrobiłem kilka według artykułu Siudaka który znalazłem na stronie , ale apetyt rośnie tylko mam problem jak obciążac inne kształty . chodzi głównie o glidery ale nie tylko . Są jakies zasady jak trzeba to robić? Czy trzeba kombinować ? Pozdrawiam METR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Zrobiłem kilka według artykułu Siudaka który znalazłem na stronie , ale apetyt rośnie tylko mam problem jak obciążac inne kształty . chodzi głównie o glidery ale nie tylko . Są jakies zasady jak trzeba to robić? Czy trzeba kombinować ?pokombinuj troche ... albo zobacz tutaj http://www.lurebuilding.nl/indexeng.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Dzieki za link pitt pewnie sam musze dojść do tego . jutro sie wybiore na rzeczke (bez kotwic) ale gdzieś znalazłem że najlepiej jest rozmieścić ołów w dwóch miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi