Marcel Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Czołem.Prosiłbym o kontakt forumowiczow i info na temat Bugu w okolicach Wyszkowa. Generalnie chodzi o bolenie.Mile widziane prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 I cisza...sam jestem ciekawy co tam w wodzie piszczy bo jak do tej pory odcinek bardzo mało znany,przynajmniej przez spinningistów z forum jerkbait.pl.Warto chyba wygospodarzyć dzień wolny pod koniec kwietnia i zrobić sobie rekreacyjny zwiad w tamtych rejonach.Może to będzie odkrycie roku 2009 jeśli chodzi o bolenie na Bugu.Jakby co miejscowy przewodnik mile widziany w realu i na forum . Ps. Sory @Marcel ze się podpinam pod twój wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 @Biosteron, radziłbym Ci podjechać powyżej Nura w okolice Drohiczyna lub dalej, wg mnie ciekawsze łowiska. Hasło Wyszków może być tak samo zastąpione słowem Drohiczyn, Jabłeczna, Terespol. Ja więcej boleni widziałem na granicznym odcinku rzeki. @Marcel, jedyne co Ci mogę powiedzieć, że ten odcinek był opisany w Wiadomościach Wędkarskich. Oczywiście opis nic wg mnie nie wnosił bo chwalono ilość kleni, boleni, szczupaków i sumów, dla mnie co by nie opisali wszędzie tak samo piszą, że ładne ilości takiej czy takiej ryby. Myślę, że jedziesz tam z musu i chcesz tylko dostać wiadomość o przynętach i stanowiskach. Boleń jest chyba na tyle czytalną rybą, że nie sposób jej nie znaleźć Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Nie jest chyba tajemnicą że tamte okolice lata świetnosci mają już dawno za sobą. Duża presja wędkarska jak i kłusownictwo przyczyniło się do tego. Byliśmy tam kilka razy z kolegą i wynki mieliśmy bardzo kiepskie, za to często można było usłyszeć od miejscowych Panie kiedyś to były ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Wymieniłem Te okolice, bo poprostu mam najblizej w ten rejon, powiedzmy tyle co nad Wisłe. Dalsze wyjazdy odpadaja, bo i tak ,, Krolowa ,, jest na pierwszym miejscu. ps. Oczywiscie dziekuje za kilka ciekawych prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Mam znajomego który mieszka w Brańszczyku mówi, że kłusoli jest tam co nie miara.Szczupaczki łowi się na starorzeczach ale okazów nie ma 90% to przedział 40-55cm.Podobno jest trochę suma łowią na kule z jętki. W zeszłym roku znajomy zrobił sobie pychówkę więc będę miał okazję aby się przekonać jak tam jest naprawdę. Ja na boli jeżdżę nad Wisłę /główki w Grochalach/ albo na Narew / główki w Okuninie/ ale tylko w tygodniu bo w weekendy jest to tam jest giełda samochodowa i nie narzekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Myślę że jednak warto tam się wybrać.Nie tak dawno wybudowano tam nową obwodnicę, jest chyba nowy most, no i usypano nowe główki.Wystarczy wejść na zumi.pl i popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi