Jar1808 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Czy może mi ktoś doradzić który kijek lepiej pokazuje co się dzieje z przynęta i lepiej przekazuje brania,zastanawiam się nad inazuma do 22 gr lub dragon x-treme 3-18 będę łowił główkami 7-15 gram plus guma? Za odpowiedzi z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Inzumą nie łowiłem, natomiast mam Team Dragon 2,13m 7-21g. Pod zakres, który podałeś będzie niemal idealna (niemal, ponieważ idealny zakres główek do tej wędki to 10-15g ale 7 tez da radę). Czułość rewelacyjna, czuć bez problemu, jak sandacz skubie ogonek gumy. Nie wiem, czy ją jeszcze robią, ale używkę pewnie byś znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Mialem inazume i od 10 g w gore jest bardzo dobrze, lowilem do 25g plus 3" guma i spokojnie ogarnia, dodatkowo uchwyt pozwala lepiej czuv brania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witaj ! Mam X-Treme 4-21 gr. kijek leciutki, a i czułość rewelacyjna, fajnie widać opad na szczytówce, ugięcie pod obciążeniem progresywne.Do twoich wymagań bym Ci polecił akurat ten model, ten do 18 gr. może być za słaby.Osobiście kija nie przeciążałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi