marycha Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam pisze w imieniu kolegi .Kolega kapletuje sprzed kastingowy do Jerkow i wybral 2 mozliwosci ,DAIWA Millionaire SW 203 albo Daiwa Zillion 100HL PE .Kolowrotek ma byc dokrecony do wedki zrobionej na blanku,ATC II MU 665 15-30lb.Przynety do okolo 20-60g. ktory z tych kolowrotkow byl by bardziej odpowiedni ?.A tu moj nowy nabytek! ....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 jak to tego kija to stawiam na millionerkę.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 tak zdecydowanie do kija 30 lbs i wabikow 60g millionaire 203SW, ewentualnie Daiwa Luna 203 lub Conquest 201. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Po tej fotce coś mi w karku strzeliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Po tej fotce coś mi w karku strzeliło... Wiem co to było, mam to samo. Przechyliłem głowę w lewo, a potem pokręciłem z niedowierzaniem - jakie śliczne futrzane jaśki!!! <_< Co to za nabytek? Wybacz @marycha, ale nie poznaję (cast-laik ze mnie).I przepraszam za wredotę odnośnie zdjęcia.Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 kij 30 lb do jerkow 20-60 gram to nieporozumienie, do takiej wedki lepiej pasuje ta okragla daiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 @Maynat .Wedka+ futrzane jaśki ,specjalnie przygotowana na Foczki <_< !!!!Megabass/DESTROYER OROCHI JADEPYTHON SEVEN ELEVEN CYBER SHOOTIST ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Pitt. Co masz na mysli z tym nieporozumieniem kij za slaby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Poszukałem - zacny sprzęt A do kompletu na foczki brakuje tylko sushi... <_< Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Co masz na mysli z tym nieporozumieniem kij za slaby ? mam na mysli, ze jak szczupakowa jerkowka 30 lb, to wabiki 60-100 a nie 20-60 gram ... czyli za mocny, do tego wystarczy 0815 premier 20 lb ... ale musze przyznac, ze przedstawionej wedki nie znam, wiec dalej w materie tego zestawu zaglebiac sie nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Kijek zacny - to prawda Mam jednak nadzieję, że to nie on ma być wykorzystany do jerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ten zacny kij ze zdjecia to do polowu sandaczy guma, jakis woblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 @pitt. Tu jest opisany podobny kij nieco mocniejszy .Ostatnia pozycja ! http://www.jerkbait.pl/?p=217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 jak juz pisalem, ze jak szczupakowa jerkowka 30 lb, to wabiki 60-100 a nie 20-60 gram ... czyli (dla mnie i wedlug mnie) za mocnyale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Model Dł. Il.skł Moc Wyrzut w gr Akcja MU 665 1,98 1 15-30 22-80 g Fast Hmmm dolna granica jest 15 lb , masa wyzutowa do 80g myslisz ze to jakas przesztywniala ,pala ???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Cześć. Miałem kijek na MU 666, do 85 gram i mocy chyba 30 lub 32 lb. Do jerków 50-60 gram był idealny. Na pewno nie był do nich za mocny, nie był kołkiem. Leciutki, lekko poddający się przy prowadzeniu Slidera 10S, bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marycha Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 @HermanDziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi