saalar Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 No własnie to nie takie proste. U mnie nie mają nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 To napisz na priv to cos sie pomysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 znalazłem na Ebayu. Groszowa sprawa. Nie wiem dlaczego kolesie na allegro solą taka kase za to. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Daj adres na priv to ci troche podesle ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Czasem w lumpeksie znajdziesz jakąś szmatkę nadającą się do oklejania, za grosze można wyrwać fajny, oryginalny materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja mu moge dac troche bo niezbyt lubie faze oklejajia wole normalnie malowac tak ze kiedys kupilem i teraz lezy bezczynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam jestem nowy na tym forum, po dość długiej przerwie biorę się ponownie za robienie przynęt ;] w związku z tym aby wszystko było dopięte "na ostatni guzik" chciał bym się zorientować jakie macie sposoby na oklejanie wobków materiałem... pamiętam że przedtem trunościa dla mnie było to aby materiał dobrze się złożył na końcach przynęty... pozdrawiam i liczę na waszą pomoc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Krzysiek proponuję najpierw zajrzeć tu:http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/potem tu:http://jerkbait.pl/topic/7465-wobleroza-abc-%C5%BC%C3%B3%C5%82todzioba/i jeszcze tu:http://jerkbait.pl/topic/7438-woblerowe-patenty/ja zacząłem w ten sposób, trochę jest czytania ale znajdziesz odpowiedzi na nie jedno pytanie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Masa materiału do zczytania a mnie interesuje tylko ta jedna nowinka ;P co prawda znalazłem coś ale nie było tam klarownej odpowiedzi na to jedno pytanie... ale dzięki za odzew pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam wszystkich od pewnego czasu poszukuję takiej tkaniny jak na zdjęciach.Gdyby komuś się gdzieś napatoczyła ,lub zna namiar gdzie ją można kupić będę dozgonnie wdzięczny . Informacje proszę kierować na PW Z pozdrowieniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) A to na pewno efekt po samej tkaninie? Nie było jakiś przecierań, czy czegoś podobnego?Super sprawa. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tylko tkanina Zdobi ją mój kolega twórca tych woblerów Paweł.O ale niestety sam boryka się z tym problemem kupna owej tkaniny.Drogą pantoflową dostał kawałek ,ale nabycie większego kawałka tej tkaniny jest jak na razie bezowocne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 http://allegro.pl/tkanina-brokatowa-do-oklejania-woblerow-bonus-i4793376070.htmlhttp://allegro.pl/tkanina-brokatowa-super-mix-30-tkanin-i4829374359.htmlChodzi o coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ahmed chodzi mi o fakturkę tkaniny nie ogółem o tkaninę brokatową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Miałem kiedyś (wiele lat temu) taką, tylko złotą. Kupiona jako sukienka (z drugiej ręki), tania - bo rozerwana W okolicach Nowego Roku w sklepach z odzieżą używaną bywają takie, brokatowe okazje. Tam należy szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Albo wybiorę się na jakiś większy bal Sylwestrowy i wypatrzę i okradnę jakąś piękną Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nie okradaj. Zedrzyj. Ale dopiero po północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wiem gdzie dostać takie tkaniny: Chyba jednak nie tego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Pride, ta pierwsza tkanina wygląda całkiem ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Sobol 3maj http://predator-fishing.pl/tkanina-zlota-luska-hologram-20x25cm-p-537.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Heh dziękować Łukaszku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wysłałem na priv, ale Łukasz widać mnie ubiegł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ta pierwsza bardzo ciekawie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Badzo fajna ta pierwsza tkanina. Jak będę zamawiał materiał na woblerki to zapytam o ten wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No ale co z moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi