Krzysiek_W Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Szukam jakiegoś serwera i hostingu jednocześnie, który nie bardzo interesuje się treścią i nie będzie ingerował w treści, które w UE uznano by za nieodpowiednie. Znalazłem Hostgator.com w teksasie, ale zostałem poddany "losowej" weryfikacji. Poprosili mnie o weryfikację wysłałem im zeskanowany dokument tożsamości i .... zwrócono mi kasę i podziękowano . Dlatego jeśli ktoś ma namiar na takie miejsce, które jest jednocześnie przyjazne użytkownikom, ma dobre ceny, a przede wszystkim jest miejscem wolności słowa i nie podlega naciskom to chętnie się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Może TV Trwam udostępni trochę miejsca na serwerze (o ile ma). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie. Musi być i dla koszernych i świniożerców i nie w UE, a na pewno nie w PL. Poważnie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Aż boję się pytać o treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi