MGOR Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ...http://www.texasguidefishing.com/photos.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Generalnie jak patrzę na niektóre zdjęcia to powinni zmienić nazwę na Texas Buthchers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 banda tłustych wieśniaków...tam to dopiero golą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Nie chce sie patrzec na tych panów...tyle sie pisze ze polacy tacy miesiarze a tu prosze....no chyba ze to polacy na wyjeździe jak dla mnie żenuła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Nie obejrzałem wszystkich zdjęć i podpisów, ale pod większoscią z tych, co widziałem, jest zaznaczone, że duże ryby zostały wypuszczone; a pod niektórymi zdjęciami jest wyraźnie zaznaczone catch & release. Myślę więc Koledzy, że powinniście bardziej ważyć Wasze wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Kryst np 4 i 6 rząd zdjęć od góry...czy te kilkadziesiat ryb lezacych na stole zostało wg Ciebie wypuszczone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Podobne zdjecia są na czołówce filmu o łowieniu na lodzie w usa , a poza tym trochę mnie śmiech ogarnia gdy ktoś idealizuje jakieś społeczeństwo zwłaszcza tak wielkiego kaju jak usa, wyluzujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Kryst np 4 i 6 rząd zdjęć od góry...czy te kilkadziesiat ryb lezacych na stole zostało wg Ciebie wypuszczone ? Kolego, przeczytaj uważnie mój wpis. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Bizmez jest biznes w Teksasie wedkarstwo przynosi zyski 1 miljarda dolarow rocznie .Z braza zwiozana z wedkarstwem pracuje tam 24 tys ludzi .Tak mi sie gdzies o oko obilo .Tylko pozazdroscic takich wynikow .Pomijam kwestje regulaminowe ze mozna ile sie chce ,co kraj to obyczaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 http://www.texasfishingguides.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Współczuję tym kolesiom przecież to jest szkrobania na kilka godzin .No i trzeba to jeszcze zjeść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Sory za kompletny off topic .. Jeziorm_1 sory że tak późno odpowiadam, przeglądałem dopiero teraz skrzynkę aby usuwać wiad, wszystkiego nie usunąłem i nie mogę jeszcze wysłać ci priv. małe sumki jak na zdjęciach, kosztują ok 1zł/szt pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi