Skocz do zawartości
  • 0

Skradziono sprzęt motorowodny

chojny83

Pytanie

Za wszelką pomoc będę wdzięczny.

Łódka była moja, produkcja Pyrzyce, nr na bokach LB-GOG-1414-A
Łódka przycumowana była (ostatnio) na jeziorze "Lubniewsko"
Pływała po jeziorach sulęcińskich (woj.lubuskie), między innymi Jezioro Lubiąż, j.Lubniewsko, j.Jarnatowskie, j.Krajnik i innych. Proszę o pomoc w odnalezieniu łódki. Nr kontaktowy 884-332-700

post-53938-0-55522000-1407818103_thumb.jpg

post-53938-0-41110300-1407818116_thumb.jpg

post-53938-0-09572800-1407818137_thumb.jpg

Link do Facebook, proszę udostępniać:

https://www.facebook.com/adamszymon.chojnacki/media_set?set=a.688676364558768.1073741829.100002492322569&type=1

Pozdrawiam!

Adam.

Edytowane przez chojny83

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

..widzę, że złodziejstwo nadal się szerzy...

Mi jakiś czas temu z przystani skradziono łódkę, przyczepę i nowy silnik yamaha 20KM - wiem co czujesz, współczuję...

Życzę szybkiego odnalezienia sprzętu, choć na Policje nie ma co liczyć...

• Like 1

• 0

..widzę, że złodziejstwo nadal się szerzy...

Mi jakiś czas temu z przystani skradziono łódkę, przyczepę i nowy silnik yamaha 20KM - wiem co czujesz, współczuję...

Życzę szybkiego odnalezienia sprzętu, choć na Policje nie ma co liczyć...

to przystan nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci za skradzoine mienie ? ktorego teoretycznie podejmuje sie pilnowania?

• 0

To byśmy mieli całą rzeszę " Jednorękich Kłusowników "

W Sejmie też mało kto byłby w stanie podnieść rękę i nacisnąć przycisk...

Koledze oczywiście współczuję, mam nadzieję, że łódkę odzyska, mimo że wiem, iż te, które znikają u nas, to dosłownie - kamień w wodę. :(

• Like 4

• 0

Witajcie.

W mojej okolicy skradziono łódkę.

Gdyby ktoś coś widział proszę o kontakt.

Sprzęt, jak się domyślam, wart kupę kasy.

Poniżej link do ogłoszenia:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=865784550208168&id=213712408748722&ref=bookmarks

GORĄCA PROŚBA!!! dzisiaj w nocy okolo 1.20 skradziono łódz RIB Zar53 z terenu Zielonego Cypla w Lubniewicach. Złodzieje wyjechali białym busem. Jeżeli ktoś widział taki zestaw w okolicy Lubniewic, Sulęcina, Gorzowa, po godzinie 1 w nocy bardzo proszę o informację mailem: biuro@zielonycypel.pl lub telefonicznie 512899663. Za pomoc w odnalezieniu nagroda. ZAR 53 nr ser. IT-FORZC064B313 z silnikiem Evinrode 130kM, nr 05367308. PROSZĘ UDOSTĘPNIJCIE DALEJ

Edytowane przez chojny83

• 0

..jakiś czas temu sam to przechodziłem..miałem filmy, zdjęcia itp...kamery przemysłowe maja to do siebie, że nawet gdyby mieli założone blachy zapewne byś ich nie odczytał...

Po miesiącu dostałem pismo z info o  umorzeniu dochodzenia...

• 0

Macie to zdjęcie (nagranie) jak ten bus wjeżdża-jest ustawiony przodem, może będzie widać tablice. Może jakaś kamera z systemu Viatoll w waszej okolicy go złapała. Tam mają lepsze kamery. Sprawdźcie kamery pod okolicznymi sklepami, bo może gdzieś tam przejeżdżali.

• 0

Viatoll czyta numery bez większych problemów o każdej porze dnia i nocy. Dodatkowo identyfukuje marki pojazdów. Warto skontaktować się z lokalnym zarządem dróg krajowych (Rejonem). Może według daty i przybliżonej godziny odczytają historię przejazdów a w niej "coś" znajdą ;)

• Like 2

• 0

Viatoll czyta numery bez większych problemów o każdej porze dnia i nocy. Dodatkowo identyfukuje marki pojazdów. Warto skontaktować się z lokalnym zarządem dróg krajowych (Rejonem). Może według daty i przybliżonej godziny odczytają historię przejazdów a w niej "coś" znajdą ;)

..to samo mówiłem Policjii...kolokwialnie mówiąc - "olali temat"...