Patrinho Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Jak powyżej co sądzicie o przynętach tej firmy bo pomału wchodzą na polski rynek. Ale przynęty są drogie i nie wiem czy warte pieniędzy.Przymierzam sie do kupna 4-Player i freestylera warto je kupić??? Oczywiście na szczupaka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 oczywiscie, ze warto, to przeciez nowosc i muuuusi byc dobre, kup po trzy w kazdym kolorze i rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Pitt, poważnie??? Ja tych przynęt nie znam więc nie doradzę. Dla mnie nadal podejście minimum jest najlepsze (kilka jerków, kilka gum i ... najważniejsze umiejętność szukania ryb). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Używałem Freestylera.Jakieś szczupaki złowiłem,ale przynęta rewolucji nie robi.Jak dla mnie za ciężka i za wolno tonie.Lecz w pewnych okolicznościach jest to zaleta.Przegubowców nie testowałem,choć mam ze dwa w pudełku.Na nie przyjdzie pora. Te przynęty nie wchodzą na rynek ,a wychodzą.Wiec warto się już zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Pitt, poważnie??? no wlasnie ... karnawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Taps dzięki za odpowiedź. Właśnie wczoraj kopiłem sobie frestyler 13CM dirty roch i 4 playera tego mniejszego teraz tylko czekam na 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja mam chyba trzy lub cztery 4 playery. Złowiłem na nie kilka szczupaczków, jednak nie były to ryby większe niż 2 kilo. Jak dla mnie pracę maja super i fajnie się nimi łowi na stosunkowo płytkiej wodzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Wlaśnie przeglondalem w necie katalog PROLOGIC i znalazłem nowy model Deviator Belly Up ciekawie wygląda pewnie pracuje podobnie jak slider może ktoś go używał czekam na opinie A gdzie mógł bym w Polsce go kupić lub zamówić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Poczekaj aż się pojawi bo chyba jeszcze go na rynek nie rzucili Wygląda jak wydłużony slider, porobili tego, że się nie chce już patrzeć. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 No właśnie a wszystko od naszego ukochanego slidera każdy kopiuje slidera salmo np. dorado drunk,jaxon jerk czy cormoran king of jerk wszystko są to nieudane kopie slidera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 czy dorado drunk taki nieudany to nie byłbym taki pewny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja myślę, że każdy jerk ma swoją pracę. Drunk nie odjeżdża tak mocno ale też ładnie chodzi na boki, podobnie jak Glapa Sieka. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 czy dorado drunk taki nieudany to nie byłbym taki pewny...... Ale przyznasz ze jest to kopia slidera salmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 czy dorado drunk taki nieudany to nie byłbym taki pewny...... Ale przyznasz ze jest to kopia slidera salmo!Nie twierdzę, że nie. Ale to, że to kopia, nie oznacza wcale bubla... Powiesz np , że Mann's Predator to słaba kopia Kopyta Relax'a ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie to jednak udana kopia predatora mannsa tu sie z tobą zgodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam. Relax był pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 zapraszamy na kolejny wywiad na lamach jerkbait.pl, tym razem z panem bogiem j.pl.: co bylo pierwsze - jajko czy kura?p.b.: tylko chuck noris wie co bylo pierwsze - jajko czy kura?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 <_< pierwsze byly dinozaury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No właśnie coś dragon sie pod ją importu ale coś im to nie idzie a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Czasami kije są na allegro ale bardzo rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 O przypomniało mi sie w bass maja kije chyba jeszcze maja kije savAGERa do jerkow cena coś ponad 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi