Żbiku Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Może ktoś ma jakąś fajną zbędną (lub za dobre piwko ) naklejkę na tylną klapę w aucie? Obecnie mam zdjęte napisy fabryczne w mojej Skodzie i w ich miejsce wklejoną naklejkę włoskiej firmy Maver. Chciałbym ją jednak zmienić na coś bardziej spiningowego, np. logo Phenixa albo MHX'a Wymiar naklejki najlepiej poziomy 20-25cm długości, 5-7cm wysokości, choć może być tez w kwadracie, kole lub trójkącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 a forumowa Jerkbait pl - może być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Chciałbym ją jednak zmienić na coś bardziej spiningowego, np. logo Phenixa albo MHX'a Wymiar naklejki najlepiej poziomy 20-25cm długości, 5-7cm wysokości, choć może być tez w kwadracie, kole lub trójkącie Logo marki? Nieeee. Będzie z tego mikro baner. Jakaś fajna rybka wydrukowana na odpowiednim papierze zrobi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 a forumowa Jerkbait pl - może być Mi by taka pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Mi by taka pasowała jedną bym miał , ale to już od autora wątku zależya może warto starego kotleta odgrzać , tym bardziej że milupa obiecał coś na wiosnę wykombinować , a tu już jesień niedługo http://jerkbait.pl/topic/25209-naklejki-jpl-nowa-edycja/page-9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 jedną bym miał , ale to już od autora wątku zależya może warto starego kotleta odgrzać , tym bardziej że milupa obiecał coś na wiosnę wykombinować , a tu już jesień niedługo http://jerkbait.pl/topic/25209-naklejki-jpl-nowa-edycja/page-9No to jak by kolega nie chciał to ja z chęcią oznakuje pontonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No to jak by kolega nie chciał to ja z chęcią oznakuje pontonik...Tomasz, jak go składasz/rozkładasz to długo tam nie zagości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Będzie na pawęży pomiędzy kołami do slipowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ..no chyba że...co wypad gąbeczka i szorowanko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Fajnym patentem są maszty flagowe. Tam by była bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zabieram naklejeczkę od @robasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tomek masz u mnie forumową Podeślę w przyszłym tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tomek masz u mnie forumową Podeślę w przyszłym tygodniu.Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi