za tydzień będziemy już mieli 1 marca a jak się słyszy: marzec to przynajmniej mi od razu przychodzi do glowy ze jest to pierwszy miesiac, w ktorym chciałbym zajrzeć z wędką nad Wisłę i dopływy po zimowej przerwie [nie łowię salmonidów, nie łowię także pod lodem]
Ponieważ na naszym forum zebrala sie grupa doświadczonych wedkarzy rzecznych, w tym kilku zacnych Wiślaków, chciałbym namówić Was na podzielenie się Waszymi wiosennymi planami - gdzie zamierzacie wybrać się na pierwsze wiosenne wyprawy, jakich ryb będziecie szukać, w jaki sposób
Pytanie
Friko
@all
za tydzień będziemy już mieli 1 marca
a jak się słyszy: marzec to przynajmniej mi od razu przychodzi do glowy ze jest to pierwszy miesiac, w ktorym chciałbym zajrzeć z wędką nad Wisłę i dopływy po zimowej przerwie [nie łowię salmonidów, nie łowię także pod lodem] 
Ponieważ na naszym forum zebrala sie grupa doświadczonych wedkarzy rzecznych, w tym kilku zacnych Wiślaków, chciałbym namówić Was na podzielenie się Waszymi wiosennymi planami - gdzie zamierzacie wybrać się na pierwsze wiosenne wyprawy, jakich ryb będziecie szukać, w jaki sposób
Pozdrawiam serdecznie
z Wisłą tak przykładowo wyskoczyłem
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi