stugrzeg Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Czy któryś z Kolegów posiada Daiwa Tierra ?, bo mam pytanie związane z tym kołowrotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja miałem ale tylko chwilkę ... raz nad wodą może ... została tylko szpula Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Mam w rozmiarze 4000, mało na nią łowiłem ale może pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Mam 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 A w czym problem z tym zgrzytofonem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedzi,potrzebuję do mojego Excelera 2500 płytę boczną korpusu (side cover)- była z plastyku i przy kolejnym dokręcaniu pękło gniazdo śrubki. Mam możliwość zakupu od Tierry - bliźniaczego kołowrotka, pewno będzie pasować, i tu pytanie czy ta płyta boczna jest z aluminium czy z plastyku. Łatwo sprawdzić bez rozbierania bo jesli jest z aluminium to będzie miała przy dotyku taką samą temperaturę jak cały korpus, jeśli z plastyku, będzie "cieplejsza" Jest to wyraźnie wyczuwalne. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi,potrzebuję do mojego Excelera 2500 płytę boczną korpusu (side cover)- była z plastyku i przy kolejnym dokręcaniu pękło gniazdo śrubki. Mam możliwość zakupu od Tierry - bliźniaczego kołowrotka, pewno będzie pasować, i tu pytanie czy ta płyta boczna jest z aluminium czy z plastyku. Łatwo sprawdzić bez rozbierania bo jesli jest z aluminium to będzie miała przy dotyku taką samą temperaturę jak cały korpus, jeśli z plastyku, będzie "cieplejsza" Jest to wyraźnie wyczuwalne. Dzięki za pomocOpis ściągnięty z sieci,Eight ball and roller bearings including corrosion-fighting CRBB bearingsHardBodyz® aluminum bodyABS Aluminum spoolSuper strong tubular stainless Air Bail®Digigear™ digital gear design for an ultra smooth, ultra-powerful retrieveWashable design with sealed, waterproof drag systemTwist Buster® line twist reductionInfinite Anti-ReverseGyro Spin® balancedFree spare aluminum spool Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opis ściągnięty z sieci,HardBodyz® aluminum body gdyby pisało tak - Hardboyz aluminium body and side plate, to raczej byłoby pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 W niedzielę wrócę do domu to sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 macanie nie dało pewności co do temperatury , musiałem zrobić ryskę pod chromowaną dupką kręciołka więc korpus aleminium , pokrywka z wpustami na śrubki od strony korby- plastik czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dzięki @oland A gościu z USA zapewnia mnie że z aluminum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi