zybi Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ooo!Widze,ze naglowek tematu poprawiony.I od razu bardziej wpada w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Czy ktoś z Was miał okazję łowić nad Renem w Niemczech? Dokładnie chodzi mi o Bonn. Wybieram się tam na kilka dni i chętnie otrzymam jakieś porady co do pozwolenia i oczywiście jakich ryb mogę się tam spodziewać? Wędkuję na spinning, ostatnio głównie łapę Bolenie.Będę wdzięczny za każdą informację. Pzdr.grudziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Polecam zapytać u źródła --> http://jerkbait.pl/user/51172-rheinangler/ Arek na pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierat Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Witam, poszukuję aktualnych informaji na temat spiningowania na Renie w okolicy Duisburg.Jak wygląda sprawa z pozwoleniem czasowym i gdzie można je wykupić?Na jakie rybki się teraz nastawić ?Może jakieś ciekawe miejsce/okolicę ktoś podpowie Starałem się szukać w necie i na naszym forum, ale nic aktualnego nie trafiłem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi