PaNeK Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Mam pytanko, czy kołowrotek Okuma vs 30 fd, pod kij Dragon Millenium Heavy Duty cw. 5-25 2,70m, będzie dobry na pstrągi?Cena tego kołowrotka (600zł), zastanawia mnie czy nie ma czegoś lepszego w takiej lub nawet mniejszej cenie co o tym myślicie? ( ogólnie szukam czegoś na pstrągi pod ten kij, było dużo tematów o kołowrotku pstrągowym, ale gdzieś mi zniknęła opcja ,,szukaj, więc postanowiłem napisać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 nie ma opcji szukaj bo jest wyszukiwarka googla... zapewniam ze też dziala ja 600 pln nie dalbym za żadną okume... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ( ogólnie szukam czegoś na pstrągi pod ten kij, było dużo tematów o kołowrotku pstrągowym, ale gdzieś mi zniknęła opcja ,,szukaj, więc postanowiłem napisać ) >>WYSZUKIWARKA<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 trochę dziwnie mi się tym posługuje ale poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Znajomy ma tą Okume z tego co wiem chwali sobie ,macha nia gumami ok 25g , pierwsze moje wrazenia to precyzyjny hamulec , zwarta solidna konstrukcja, płynna praca. Nie wiem jak by wyglądała sprawa wyważenia kijka bo wg mnie ma swoją wagę a nie dla wszystkich to zaleta. No i jeszcze jeden argument, 2 miesiące temu kosztowała niwiele ponad 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi