Skocz do zawartości

Reskie Trocie M i S Szymanskich

jerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Dzis dostalem od Marka Szymanskiego z WS zdjecia Troci jakie zostaly zlowione na zawodach Reska Troc. Tandem Marek i Szymon Szymanscy zajeli 1 i 3 miejsce.

Ponizej dwie fotki pieknych ryb. Jak napisal Marek, Szymon wlasnie zadebiutowal jako trociarz ... i to niezle lowiac ponad 5 kg rybe !!

.

pozd JW :D

post-268-1348914262,6215_thumb.jpg

post-268-1348914262,6903_thumb.jpg

Tą 5,3kg (na zdjęciu 1) Szymon Szymański złowił dzień przed zawodami, a podczas zawodów złowił mniejszą, koło 1,5kg chyba (jej nie ma na tych zdjęciach), która dała mu 3 miejsce. Marek Szymański złowił troć 3,9kg (na zdjęciu 2) i wygrał zawody.

Tak gwoli ścisłości :D

Tą 5,3kg (na zdjęciu 1) Szymon Szymański złowił dzień przed zawodami, a podczas zawodów złowił mniejszą, koło 1,5kg chyba (jej nie ma na tych zdjęciach), która dała mu 3 miejsce. Marek Szymański złowił troć 3,9kg (na zdjęciu 2) i wygrał zawody.

Tak gwoli ścisłości :D

tak tak wlasnie bylo, co napisal mi wyraznie M. Szymanski w mejlu.

Moj pierwszy post moze jednak sugerowac cos innego. :unsure:

Ryby pokazane na zdjeciach sa zlowione poza zawodami, co nie zmienia faktu, ze Szymanscy zdeklasowali rywali.

pozd JW :D

Szymek jak Ty to uniosłeś?? :mellow:

Ogromne gratulacje dla obu łowców.

Na uwagę zasługuje również to, że zwycięsca Marek przekazał główna nagrodę na cele Towarzystwa Miłośników Rzeki Regi!! W imieniu swoim, organizatorów oraz samych członków TMRR śle ogromne podziekowania! Mam nadzieje, że dzieki temu jeszcze bardziej będziemy mogli ograniczyć kłusownictwo na tej pieknej rzece :o

Pozdrawiam

Dziękuję,również w imieniu Szymka, za ciepłe słowa i pozdrawiam wszystkich Jerkbaitów. Marek Szymański

ps.Sprostuję tylko nieco słowa Jerzego. Otóż większa troć Szymka została złowiona w przeddzień zawodów, natomiast moja ryba to jest już troć z pierwszego dnia zawodów. Jeszcze raz pozdrawiam.

pamiętam od dawna już jak Mały Szymek na łamach WŚ wymiatał i łowił fajne rybki mimo ze ledno trzymał wedkę:),widać jak się rozwija pod okiem Taty,jest już z niego dobry wędkarz,i podpatrujac samego mstrza(tatę) :D napewno bedzię wiedział doskonale co ma robić nad wodą :D

gratuluje udanego debiutu na Trotkach.Szymon i życzę wielu takich wypraw pod przewodnictwem prywatnego przewodnika :mellow: i nietylko

Dziękuję,również w imieniu Szymka, za ciepłe słowa i pozdrawiam wszystkich Jerkbaitów. Marek Szymański

ps.Sprostuję tylko nieco słowa Jerzego. Otóż większa troć Szymka została złowiona w przeddzień zawodów, natomiast moja ryba to jest już troć z pierwszego dnia zawodów. Jeszcze raz pozdrawiam.

witaj Marku na jerkbait.pl

Ryby - miodzio, jak również zdjęcia !!

Pozazdrościć tylko Szymkowi że może się rozwijać (w takim tempie) pod okiem doświadczonego taty - gratulacje dla obu Panów :D

Ja w jego wieku łowiłem płotki i okonie na wędkę z Jałowca a o Troci to nie słyszałem !!! Embarassed

Pozdrawiam

Kuba

Ja też mu zazdroszczę :)W moim wypadku i bambus był luksusem. Ale te zdjęcia to nie do końca prawda. One pokazują tylko jakiś szczęśliwy finał ciężkiej tyrki jaką Szymon musi przechodzić łowiąc ze mną.Z drugiej strony można mu więc współczuć.Ale jeśli tak chce to niech łowi. Bronił mu nie będę.

Ja też mu zazdroszczę :)W moim wypadku i bambus był luksusem. Ale te zdjęcia to nie do końca prawda. One pokazują tylko jakiś szczęśliwy finał ciężkiej tyrki jaką Szymon musi przechodzić łowiąc ze mną.Z drugiej strony można mu więc współczuć.Ale jeśli tak chce to niech łowi. Bronił mu nie będę.

Gdyby każda ciężka tyrka miała taki finał to ja mogę tyrać całe życie. Przekładając to również na życie zawodowe i osobiste :D

A zabronić to można tylko wtedy gdy zacznie przesadzać (czyt.za dużo łowić) i spędzanie wspólnie czasu nad wodą nie będzie już takie sielskie a na głowie pojawi się za dużo siwych włosów. ;)

Pozdrawiam

Kuba