jerzy Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witajcie. Dzis dostalem od Marka Szymanskiego z WS zdjecia Troci jakie zostaly zlowione na zawodach Reska Troc. Tandem Marek i Szymon Szymanscy zajeli 1 i 3 miejsce. Ponizej dwie fotki pieknych ryb. Jak napisal Marek, Szymon wlasnie zadebiutowal jako trociarz ... i to niezle lowiac ponad 5 kg rybe !! . pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 robią wrażenie, wymarzony debiut pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Takich sztuk w pieknej zimowej scenerii tylko pozazdroscic moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Mogę tylko szczerze pogratulować łowcom! I cieszy mnie jeszcze jedno - w wodzie były ryby i to jakie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Jaki Ojciec taki Syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 troć pięć kilo, duża sprawa - nie tylko dla młodziana.Łowcom gratuluję, do tego kolorowe, jasne, żywe zdjęcia. Super Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Rewelacja Piękne rybki! Gtatulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ma to chyba w genach po ojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Tą 5,3kg (na zdjęciu 1) Szymon Szymański złowił dzień przed zawodami, a podczas zawodów złowił mniejszą, koło 1,5kg chyba (jej nie ma na tych zdjęciach), która dała mu 3 miejsce. Marek Szymański złowił troć 3,9kg (na zdjęciu 2) i wygrał zawody.Tak gwoli ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Tą 5,3kg (na zdjęciu 1) Szymon Szymański złowił dzień przed zawodami, a podczas zawodów złowił mniejszą, koło 1,5kg chyba (jej nie ma na tych zdjęciach), która dała mu 3 miejsce. Marek Szymański złowił troć 3,9kg (na zdjęciu 2) i wygrał zawody.Tak gwoli ścisłości tak tak wlasnie bylo, co napisal mi wyraznie M. Szymanski w mejlu. Moj pierwszy post moze jednak sugerowac cos innego. Ryby pokazane na zdjeciach sa zlowione poza zawodami, co nie zmienia faktu, ze Szymanscy zdeklasowali rywali. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Wow to na treningu 2x i w czasie zawodów 2x Gratulacja, Mały pewnie będzie świetnym wędkarzem - jak Tatuś, a może nawet uczeń przerośnie mistrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Tandem Marek i Szymon Szymanscy zajeli 1 i 3 miejsce. Widzę , że to najlepszy tandem w kraju. Gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Wow!!! Na trociach łowionych w rzekach za bardzo się nie znam, ale to chyba piękne, spasione w Bałtyku srebrniaki? Porównajcie te dwie fotki z fotkami trotek z początku stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Marek i Szymon to chyba najlepszy wędkarski Team ojciec-syn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 No no niezłe srebniaczki.. Troć Szymona wyglada jak by była powiekszona w Photoshopie..tanie niesymetrycznie Oczywiście Wielkie Gratulacie dla rodziny SzymańskichTakie trotki to obecznie moje małe marzenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Szymek jak Ty to uniosłeś?? Ogromne gratulacje dla obu łowców.Na uwagę zasługuje również to, że zwycięsca Marek przekazał główna nagrodę na cele Towarzystwa Miłośników Rzeki Regi!! W imieniu swoim, organizatorów oraz samych członków TMRR śle ogromne podziekowania! Mam nadzieje, że dzieki temu jeszcze bardziej będziemy mogli ograniczyć kłusownictwo na tej pieknej rzece Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jaki Ojciec taki Syn A co będzie, jak Szymon będzie taki, jak teraz Marek??Gratuluję Markowi takiego syna i umiejętności zaszczepienia wędkarskiego bakcyla. I to od razu na takim poziomie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 zaje.... Super wielkie gratulacje! Piękne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Pogratulować ryb, pogratulować syna... pogratulować bo pięknie widać było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dziękuję,również w imieniu Szymka, za ciepłe słowa i pozdrawiam wszystkich Jerkbaitów. Marek Szymańskips.Sprostuję tylko nieco słowa Jerzego. Otóż większa troć Szymka została złowiona w przeddzień zawodów, natomiast moja ryba to jest już troć z pierwszego dnia zawodów. Jeszcze raz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 pamiętam od dawna już jak Mały Szymek na łamach WŚ wymiatał i łowił fajne rybki mimo ze ledno trzymał wedkę,widać jak się rozwija pod okiem Taty,jest już z niego dobry wędkarz,i podpatrujac samego mstrza(tatę) napewno bedzię wiedział doskonale co ma robić nad wodą gratuluje udanego debiutu na Trotkach.Szymon i życzę wielu takich wypraw pod przewodnictwem prywatnego przewodnika i nietylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dziękuję,również w imieniu Szymka, za ciepłe słowa i pozdrawiam wszystkich Jerkbaitów. Marek Szymańskips.Sprostuję tylko nieco słowa Jerzego. Otóż większa troć Szymka została złowiona w przeddzień zawodów, natomiast moja ryba to jest już troć z pierwszego dnia zawodów. Jeszcze raz pozdrawiam. witaj Marku na jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ryby - miodzio, jak również zdjęcia !! Pozazdrościć tylko Szymkowi że może się rozwijać (w takim tempie) pod okiem doświadczonego taty - gratulacje dla obu Panów Ja w jego wieku łowiłem płotki i okonie na wędkę z Jałowca a o Troci to nie słyszałem !!! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja też mu zazdroszczę :)W moim wypadku i bambus był luksusem. Ale te zdjęcia to nie do końca prawda. One pokazują tylko jakiś szczęśliwy finał ciężkiej tyrki jaką Szymon musi przechodzić łowiąc ze mną.Z drugiej strony można mu więc współczuć.Ale jeśli tak chce to niech łowi. Bronił mu nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja też mu zazdroszczę :)W moim wypadku i bambus był luksusem. Ale te zdjęcia to nie do końca prawda. One pokazują tylko jakiś szczęśliwy finał ciężkiej tyrki jaką Szymon musi przechodzić łowiąc ze mną.Z drugiej strony można mu więc współczuć.Ale jeśli tak chce to niech łowi. Bronił mu nie będę. Gdyby każda ciężka tyrka miała taki finał to ja mogę tyrać całe życie. Przekładając to również na życie zawodowe i osobiste A zabronić to można tylko wtedy gdy zacznie przesadzać (czyt.za dużo łowić) i spędzanie wspólnie czasu nad wodą nie będzie już takie sielskie a na głowie pojawi się za dużo siwych włosów. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi