godski Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Prześlij proszę. Grubszy od Polarteca 300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja polecam HI mountain expert series, 3 sezon i nic się z nim nie dzieje. https://www.himountain.pl/odziez/kolekcje-odziez/expert-series-odziez/kurtka-mission-2-1549.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Najlepsze polary są dostępne w sklepach myśliwskich np Graff 569-WS lub Firmy Tagart Bruno(wiem bo mam)(TAGART nie ustępuje jakością Geoff Anderson i jest produkcji Polskiej(szyta w Tarnobrzegu) Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja mam bardzo starego Alpinusa i jest rewelacyjny. Chodzę w nim i na polowania i na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ciepły Polar to gruby polar. oczywiście liczy się też jego jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtttek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja popieram kol.Raffaello dobre ubrania są w typowych sklepach mysliwskichOd jakiegoś czasu kupuję rzeczy które mają membrany i są super Polar z mambraną np.firmy Pinewood Pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Polecam Mammut Innominata,świetny polar pod kurtki membranowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Muszę się nie zgodzić Nie ma ciepłych polarów . i nie było . Główna zaletą polarów nie jest to , że są usystematyzowane gramaturą .. no i są modne , choć ludzie wyglądąja w nich naprawdę rozpaczliwie . Szanujący się człowiek ubrany w politereftalany - no nieee !Wdzianko z PET - ów Na sweter z merynosa gorąco namawiam , owczej wełny , runa baranów . Polar jest idealny do glansowania butów , lepszy jest naprawdę od flaneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Ta usystematyzowana gramatura robi ze jest w nim ciepło. Reszta twojej wypowiedzi to Twoje subiektywne odczucia tzw żale.Polar jest dobry bo jest tani, jak tanie wino. :-) Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Muszę się nie zgodzić Nie ma ciepłych polarów . i nie było . Główna zaletą polarów nie jest to , że są usystematyzowane gramaturą .. no i są modne , choć ludzie wyglądąja w nich naprawdę rozpaczliwie . Szanujący się człowiek ubrany w politereftalany - no nieee !Wdzianko z PET - ów Na sweter z merynosa gorąco namawiam , owczej wełny , runa baranów . Polar jest idealny do glansowania butów , lepszy jest naprawdę od flaneli .A się uparł na tą wełnę :-) , ja mam uczulenie na sierść wszelką, i znowu się opowiem za polarem, najlepiej z membraną, rybą wszystko jedno czy gumofilc, czy merinos, czy polar. Nam ma być ciepło , wygodnie i sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Jak już dobrze wyglądać to kupić kaszmirowy różowy sweterek, obcisłe spodnie po same jaja aby mocno gniotly i kilogram żelu do włosów oraz okulary zerówki koniecznie takie jak nosiła moja babcia najlepiej firmy Rayban. Do tego kij z pracowni bądź najwyższy model St. Croix i kołowrotek Shimano oczywiście najdroższy w ładnym kolorze. Istny cyrk powiadam, już nie liczy się samo łowienie a moda nad rzeką. Dziękuję, postoje ubiore się tak aby było mi wygodnie, cieplo i na moją kieszeń, nikogo nie mam zamiaru oceniać po wyglądzie bo rodzice mnie inaczej wychowali. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 O właśnie Hvast .. jeszcze coś Tajemnicą poliszynela jest - o, jakie ładne słowo łączące politere z szynelem - polary są też nieobojetne dla męskiego zdrowia . Zaburzają gospodarkę hormonalną , produkując w zdrowym dotąd cielsku ksenoestrogeny - cośtam cośtam . Nie wszystko złoto co nas grzeje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 nikogo nie mam zamiaru oceniać po wyglądzie bo rodzice mnie inaczej wychowali. To po co zabierasz głos w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sławku a co powiesz na sweter z owczej wełny z dodaną od spodu membraną gore xcr?Posiadam takowy i powiem, że sprawuje się świetnie. A i skąd wytrzasnąłeś tą ciekawostkę o szkodliwości polarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 O właśnie Hvast .. jeszcze coś Tajemnicą poliszynela jest - o, jakie ładne słowo łączące politere z szynelem - polary są też nieobojetne dla męskiego zdrowia . Zaburzają gospodarkę hormonalną , produkując w zdrowym dotąd cielsku ksenoestrogeny - cośtam cośtam . Nie wszystko złoto co nas grzeje Aż tak się nie zaglebialem może to i racja. Z drugiej strony co jest teraz zdrowe? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To politereftalan nie jest bezpieczny dla zdrowia , Kacpie .. Można o nim poczytac . Czy polar każdemu może zaszkodzić ? Nie , ale po co ryzykować ! Zatem hiper/mega/super ciepły polar jest nieekologiczny i potencjalnie mało męski w skutkach . Nie bierz tego całkiem serio , podpuszczam jak zwykle , jednomyślności poglądów która jest równie szkodliwa , odpór daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Wędkowanie też może szkodzić. Ale jednak to robimy. Polary nosimy by było nam ciepło. W suchych warunkach moga one konkurować z czystą wełna. Lecz w wilgoci jest ona niezastąpiona. Związki obecne w polarach obecne są też zdaje się w opakowaniach na żywność i to właśnie w tej postaci mogą powdować bezpłodność czy choroby nowotworowe. No chyba, że ktoś nosiłby polarowe majtki :)W czasie wędkowania każdy ubiera się tak jak chce, tak jak mu wygodnie ( choć jest to bardzo nie męskie ), czy nawet tak aby przypodobać się tłumom.Ja np. w czasie silnego wiatru zakładam właśnie sweter z czystej wełny i z tak wyśmiewaną przez Ciebie membraną gore xcr i wiem, że będę czuł się świetnie. Pozdrawiam. PS. Chyba lubisz zaglądać do tematu z odzieżą wędkarską :) Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Kacp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak wszędzie .. Tu też widać przygnebiający , globalny dryl . Tylko się pośmiać Mój kolega , zdrowy na umyśle i pomysłowy , uwielbiający być modny i równie mocno uwielbiający wystawać godzinami w rzece , zakładał na takie okazje pampersy dla dorosych . Nikt z nas tak długo nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 http://www.sportmaster.pl/polar-meski-z-membrana-berg-windshelter-czarny-p-6894.html ja kupiłem coś takiego jest to nowa firma która wchodzi na polski rynek moim zdaniem pierwsza klasa za te pieniążki windstopeer to okazja polar grubość 200pod to bielizna termo geoff anderson i śmigać aż milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlito Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Znasz Salewe ? Firma niemiecka specjalizująca się w sprzęcie dla alpinistów. https://www.polarsport.pl/kurtka-salewa-buffalo-2-0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrecki Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Znasz Salewe ? Firma niemiecka specjalizująca się w sprzęcie dla alpinistów. Niemiecka to ona była. Taki mały off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeta Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Czy ktoś z Kolegów korzystał z tych ciuchów?Proszę o opinię.http://sklep.trawena.com.pl/Ocieplacz-cwiczebny-621-MON-rozm-96-166-90%283,684,175%29.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Odgrzewam kotleta. Szukam ciepłego polaru jako warstwa pod kurtkę. Kurtka nie jest gruba dlatego szukam ciepłego polaru tylko na chłodniejsze dni, tzn. temp. 0-7 stopni. Nie chciałbym wydawać kokosów, jeśli jest naprawdę ok to do 200zl. Macie coś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zadałem sobie trud i wpisałem na Allegro bluza polar. Wyskoczyło ponad 9999 pozycji.Kolego do wyboru i koloru, a w kosztach w większości zmieścisz się w 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Odgrzewam kotleta. Szukam ciepłego polaru jako warstwa pod kurtkę. Kurtka nie jest gruba dlatego szukam ciepłego polaru tylko na chłodniejsze dni, tzn. temp. 0-7 stopni. Nie chciałbym wydawać kokosów, jeśli jest naprawdę ok to do 200zl. Macie coś sprawdzonego? Zobacz w ofercie Decathlonu, mają przeceny na kilka modeli:https://www.decathlon.pl/?sn.q=Polar%20meski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi