Misiu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wiesz minecjusz może sąsiadowi trafił sie akurat taki element ,kupisz np.bosha i też popsuje ci sie za dwa dni. ja używam jej z trzy lata już i jak do tej pory żadnej poważnej wady nie odkryłem w niej....a naprawde mam do skoszenia nie mały kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki kolego @Misiu że się zarejestrowałeś na forum wędkarskim by nam poopowiadać o kosiarce ;-) Z pewnością wielu ułatwiłeś decyzję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 kolego drago ,widziałem że jednen z naszych kolegów dodał temat na temat kosiarki.a na tym akurat się znam więc postanowiłem podpowiedzieć a w tytule jest prośba o sugestie:) a firma i sprzęt który używam jest sprawdzony i solidny więc czemu nie polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi