cyprys19 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Rafale czy ty jesteś jubilerem? Wahadełka pierwsza liga -myślę,że polsping zamówi zdobienie na jakiś jubileusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Tak się trochę bawię, co by w pudełku ładnie kolorowo było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Pięknie Ci ta zabawa wychodzi Cudne blaszki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Oglądając Twoje poprzednie woblery i obecne blaszki poza tym że niesamowicie mi się podobają to mają jeszcze w sobie jakąś tajemniczość i swoisty klimat którego nie potrafiłem zdefiniować.Dopiero dzisiaj mnie naszło - Twoje dzieła i twórczość Hansa Rudolfa Gigera ( tego od scenografii Obcego między innymi ) mają jakiś wspólny mianownik który bardzo do mnie "przemawia" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Oglądając Twoje poprzednie woblery i obecne blaszki poza tym że niesamowicie mi się podobają to mają jeszcze w sobie jakąś tajemniczość i swoisty klimat którego nie potrafiłem zdefiniować.Dopiero dzisiaj mnie naszło - Twoje dzieła i twórczość Hansa Rudolfa Gigera ( tego od scenografii Obcego między innymi ) mają jakiś wspólny mianownik który bardzo do mnie "przemawia" Hmm... Nie powiem żebym się Gigerem ŚWIADOMIE inspirował w tym co dotychczas zrobiłem, ale też nie powiem, że spudłowałeś! Wcześniej w swoim tutejszym avatarze miałem... Xenomorfa Giger faktycznie może być wspaniałą, koszmarną inspiracją twórczą. I przyznam - jest pewna fascynacja tematem. Czy może się przenieść na przynęty? Pewnie tak. Więc, w mordę jeża, gratuluję przenikliwego oka! Co gorsze, jak tak spoglądam na robotę w toku, będzie to zapewne jeszcze bardziej widać w moich następnych dziwadłach.Aż mi się przypomniało, że od dawna mam w planach xenomorfowego owada-smużaka oraz zbliżonego w klimacie poppera... Zdaje się, nawet jakieś korpusy wstępnie wystrugane, świadomie podobne do tej wstrętnej mordy Ahaa, samo przyrównanie poczytuję sobie za zaszczyt. W nagrodę ślę do Ciebie Meteorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Pomiędzy bardziej twórczymi sztukami kilka takich prostych woblerków do pudełeczka. Dwa banalne krąpiki i maluszki bez nazwy. Szaleństwa nie ma, ale co tam, nie musi przecież być 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Maluchy po 3,5cm, płytko schodzące, z drobną pracą ogonka. Pierwsze kilka sztuk, jeszcze trochę z nimi kombinuję. Te bez sterów w międzyczasie zdążyłem usterzyć, ale następne próby pójdą też w kierunku nieco cięższego bezsterowca. Co wyjdzie to się zobaczy, nastrugana cała paczka, jest materiał do majsterkowania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Bezsterowce 3.5cm??? Nie uważasz ze troche za małe? Co chcesz na to łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Bezsterowce 3.5cm???Nie uważasz ze troche za małe? Co chcesz na to łowić? Się zobaczy, wymyślam i robię, jazda naprzód to podstawa. Bezsterowiec może mieć i 1cm, ten będzie całkiem duży:) A jak mi się nie spodoba to dorobię ster i po problemie. Trzeba kombinować, nudzi mnie powielanie ciągle tego samego. Plan na teraz 3,5, bez steru, kropka. Jak mi nie spasuje to będzie inny plan Zresztą i tak robię z 10 innych jednocześnie, więc co za różnica, nie ma nudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Taka historyjka z dziś. Potem dwie godziny motania. Jaki wniosek? Zadziory usuwać od razu i ze wszystkiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Skończyłem trzy Twitchery w takim meteorkowym zdobieniu i biorę się za inne, bo cała zgraja czeka na suszarce. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jak zwykle bajeczne RafalePokaż lepiej suszarkę... i jej zawartość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Suszarka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 NOOOO Panie robi wrażenie!Jak byś zdobił jakąś "broszkę" z polspiningu to jedną bym przygarnął chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Na pewno coś z tego do Ciebie poleci, czas odwdzięczyć się za gumiaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Pierwszy - oryginalność zero, taki miał być Drugi - ktoś już zdążył go naznaczyć "chorobą popromienną". Na focie niewiele niestety widać. Chropowaty, o nierównej powierzchni, z zalanymi w lakierze hologramami (tego na zdjęciu nie widać w ogóle). Błyska i jest nietypowy, a ja z niego zadowolony, powielę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 I jeszcze obrotóweczki w numeracji 2. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Obrotki mniamuśne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Pusto i nudno tu u mnie, kompresor zaniemówił, przeziębienie dopadło, ale coś tam robię.Ostatnio trochę zabawy z blaszkami, więc może jeszcze coś z tej działki. Pozdrawiam zaglądających 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wyszły kapitalne z lurebuildera przemieniłeś się w jubilera, nieźle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nie no, nie przemieniłem się, ale dzięki. Takie nieskrępowane tworzenie sprawia mi więcej radochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Trochę blaszek z ostatnich czasów.Pozdrawiam zaglądających. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Cześć.Obrotóweczki cacy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Trochę blaszek z ostatnich czasów.Pozdrawiam zaglądających.Perfekcyjna robota!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dzięki, chłopaki. Miło wiedzieć, że ktoś tu jeszcze do mnie zajrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi