demowsky Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dzięki, chłopaki. Miło wiedzieć, że ktoś tu jeszcze do mnie zajrzał Tutaj zagląda się z przyjemnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 U mnie nadal tematy blaszkowe. Mają branie, więc siłą rzeczy ciągle zasuwam z następnymi, przez co z kolei stanąłem z woblerkami. Sporo zeszło z suszarki, niby pozostało wstawić stery, a nie za bardzo jest kiedy. Ot i stały problem! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Rafał testowałeś już blaszkę na moim korpusie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Rafał testowałeś już blaszkę na moim korpusie? Niestety jeszcze nie. Mam nadzieję zdziałać coś w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Coś niecoś, bo mi wątek ucieka Blaszencje i kilka woblerków. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Rafale odłóż mi proszę jednego krąpika... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 No obrotówki super, muszę przypilnować giełdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Obrotówki są piękne!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Blachy odlotowe, bardzo ciekawe wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dziękuję, koledzy. Przy blaszkach przyjemna robota. Rafale odłóż mi proszę jednego krąpika... Marcinie, to są płoteczki Jak widać marnie mi idą imitacje ryb Odłożę do woreczka dla Ciebie. Chyba dołożę któregoś starszego Meteora i wyślę w końcu, bo chciałem dodać coś z nowych, czas leci, a nowych Meteorów jak nie było tak nie ma. Za bardzo mnie blaszki wciągnęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 No obrotówki super, muszę przypilnować giełdy. Robert, w razie zainteresowania zerknij na giełdę twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ok zernę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Również podzielam zdanie kolegów wyżej co do obrotówek, świetne wykonanie, kotwice pierwsza klasa, już w niedziele testy Edytowane 30 Grudnia 2016 przez MATIG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jeszcze kilka blaszek Nebula w numeracji 2: I ostatnia konstrukcja roku, nowy model o kształcie paletki zbliżonej do klasycznej aglii, ale węższej pracy. Popracuję nad tym już w 2017 Życzę Wam chłopaki w Nowym Roku samych dobrych dni, zdrówka i pięknych przygód nad wodą. A majsterkowiczom dodatkowo wielu udanych, łownych przynęt. Udanego Sylwestra! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havabbor Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Masz Pan reke jubilera klasa, styl i wykonanie. Nawet bym sie pokusil o zamowienie priw. O ile to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Masz Pan reke jubilera klasa, styl i wykonanie. Nawet bym sie pokusil o zamowienie priw. O ile to mozliwe Że też dokopałeś się jeszcze gdzieś do mojego wątku Dzięki za dobre słowo, przyjemnie na duszy. Jak coś to pisz, robię blaszki mniej więcej na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Z woblerami u mnie dłuższy zastój (sprzęt nawalił), robota jednak nie stanęła, bo przecież robię blaszki.Mały przeglądzik na kilku fotkach.Jeśli ktoś tu jeszcze zajrzy to przy okazji pozdrawiam 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Do woblerow wymyslny sprzed zbedny Wiec niech wiory leca...Pozdtawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Do woblerow wymyslny sprzed zbedny Wiec niech wiory leca...Pozdtawiam Niektórych motywów nie potrafię malować ręcznie na wystarczająco dobrym poziomie, znajdzie się też kilka znanych mi wyłącznie z użycia aero. Jak już kiedyś wspominałem - nie mam talentu w łapach.Zresztą nie da się robić wszystkiego jednocześnie. Woblerków mam jeszcze dostatek, więc mieszam w blaszkowych klimatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Niektórych motywów nie potrafię malować ręcznie na wystarczająco dobrym poziomie, znajdzie się też kilka znanych mi wyłącznie z użycia aero. Jak już kiedyś wspominałem - nie mam talentu w łapach.Zresztą nie da się robić wszystkiego jednocześnie. Woblerków mam jeszcze dostatek, więc mieszam w blaszkowych klimatach Pitolenie widywalem piekne malowanki Twoja reka wykonane.Mam nadzieje ze do wrzesnia ta "niemoc" woblerowa przeminie...tablice planuje i licze na cos od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pitolenie widywalem piekne malowanki Twoja reka wykonane.Mam nadzieje ze do wrzesnia ta "niemoc" woblerowa przeminie...tablice planuje i licze na cos od Ciebie? Spoko, na pewno na tablicę coś zrobię. Nawet jeśli niemoc nie przeminie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Spoko, na pewno na tablicę coś zrobię. Nawet jeśli niemoc nie przeminie Tez mnie czasem takie cos dopada, ale to jest czesc naszego chobby, robimy z przyjemnosci nie z przymusu Zycze powrotu weny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Tez mnie czasem takie cos dopada, ale to jest czesc naszego chobby, robimy z przyjemnosci nie z przymusu Zycze powrotu weny. Wenę to ja mam Chyba W przerwie od woblerów dorobiłem się kilku łownych i ładnie działających modeli blaszek I w tej działce niezmiennie, bez większych przerw coś kombinuję i obmyślam. Woblerki faktycznie czekają na przypływ weny, albo raczej na naprawę sprzętu, bo ta awaria jakoś przyhamowała temat. Nastrugane mam mnóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nadal blaszki. Wrzucam kilka fociszy, bo w końcu nie odnajdę swojego wątku Kilka sprawdzonych wzorów, coś nowego żeby nadal bawiło. Czyli ogólnie nic nowego i po staremu, choć może nieco nowsza jest zajawka na przynęty wyglądające staro, brudno i brzydko (od dłuższego czasu lubuję się w takich).Jak ktoś zajrzy to pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Te czarne, w paski - kosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi