Kokosz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Takie "okopcone" lubiłbym mieć w pudełku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Te czarne, w paski - kosa Dokładnie. Mi też te najbardziej się podobają ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dokładnie. Mi też te najbardziej się podobają I chyba tylko ja nie wiem o które Wam chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 I chyba tylko ja nie wiem o które Wam chodzi Mi chodzi o te 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Mi chodzi o te post-51493-0-34807500-1506446239.jpg No tak, są paski Paski to zwykle dobra opcja na przynętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 I chyba tylko ja nie wiem o które Wam chodzi Ja miałem na myśli te z ostatniego zdjęcia. Takie z "przecierką". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ja miałem na myśli te z ostatniego zdjęcia. Takie z "przecierką". No i pewnie spinnerman miał na myśli jeszcze inniejsze Niby tylko paski, a nie idzie się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Wątek mi ginie. Niby woblery, a woblerów jak nie było tak nie ma Ale bedo jeszcze...Tymczasem coś z blaszek.Tak dawno nie przeglądałem wątków, że nie wiem nawet co tam na bieżąco robicie. Pewnie cuda! W cholerę z tym wszystkim, zawsze na coś czasu brakuje. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Świeże blaszki z ostatnich zabaw Korzystając z okazji życzę Wam koledzy udanych, smacznych, rodzinnych i wesołych Świąt! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Dawno nic nie wstawiałem. Mocno siedzę w blaszkach 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Bardzo ładne barwy ,poprzeglądałem i oczy mi na wierzch wychodzą ,bardzo dobry kierunek ,zawsze zastanawiałem się czemu to musi być tylko srebro ,złoto i miedź :-).Fajnie podobierane barwy koralików do całości malowania ,jeśli to się wszystko kręci jak należy to będę się musiał do ciebie kilka razy pouśmiechać :-):-):-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Bardzo ładne barwy ,poprzeglądałem i oczy mi na wierzch wychodzą ,bardzo dobry kierunek ,zawsze zastanawiałem się czemu to musi być tylko srebro ,złoto i miedź :-).Fajnie podobierane barwy koralików do całości malowania ,jeśli to się wszystko kręci jak należy to będę się musiał do ciebie kilka razy pouśmiechać :-):-):-). Trzy nieśmiertelne barwy to wiadomo, klasyka. Ale istnieje tyle kolorów, że zwyczajnie szkoda ich marnować. Zresztą kopiowanie czegoś co już jest, nie ma większego sensu z twórczego punktu widzenia, a zabawa przecież musi być. Niby niewiele można przy błystkach wymyślić, niemniej staram się zdobić blaszki jakoś tam po swojemu. Jest przy tym zaskakująco dużo przyjemności. I oczywiście wszystko kręci się jak należy, nad tym przysiadłem w pierwszej kolejności. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Super :-) ,jest tu kilka kolorków dla mnie :-). Edytowane 2 Marca 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Super :-) ,jest tu kilka kolorków dla mnie :-). A to jeszcze nic, bo wzorów dorobiłem się chyba coś ok. 50-ciu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Nic nie pokazuję, ale działam nieprzerwanie. Pozdrawiam zaglądających 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Sto lat, sto lat, niech na rybki chodzi nam... A w przerwach w wędkowaniu tworzy swoje unikatowe rękodzieła Najlepszego Rafale, niech Ci się darzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Dziękuję pięknie Januszu Przy setce może już będzie ciężko, ale co tam, może dam radę Pozdróweczka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Trochę blaszek z ostatnich czasów. Pozdrawiam zaglądających 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 U mnie czas powrotu do obrotówki , także szukam po Twórcach Mógłbyś krótki filmik z pracą blaszki wrzucić ? Chodzi mi o pstrągowe rozmiary 2 i 3 . Kolorowo tu , że jest z czego wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 U mnie czas powrotu do obrotówki , także szukam po Twórcach Mógłbyś krótki filmik z pracą blaszki wrzucić ? Chodzi mi o pstrągowe rozmiary 2 i 3 . Kolorowo tu , że jest z czego wybierać Nie kręcę filmików, nie widzę w tym sensu, trzeba wierzyć na słowo Ewentualnie można pogrzebać po fb. Działają tak jak trzeba, robienie innych nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 No jeżeli nie kręcisz filmików to trzeba wierzyć na słowo , fb nie mam niestety . Jestem w trakcie kompletowania zestawu , sprawa nie pilna wogóle . Posiedzę nad fotkami w wątku i się odezwę na priva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 No jeżeli nie kręcisz filmików to trzeba wierzyć na słowo , fb nie mam niestety . Jestem w trakcie kompletowania zestawu , sprawa nie pilna wogóle . Posiedzę nad fotkami w wątku i się odezwę na priva Możesz wierzyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 No jeżeli nie kręcisz filmików to trzeba wierzyć na słowo , fb nie mam niestety . Jestem w trakcie kompletowania zestawu , sprawa nie pilna wogóle . Posiedzę nad fotkami w wątku i się odezwę na priva Daj znać jak coś, bo mam swoje stałe wzory, nie wszystkie z tych, które tutaj pokazywałem. Podeślę fotki i z tego można wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Trzeba coś wrzucić, bo zaginę forumowo na amen Tworzę non stop, nie nadążyłbym z wstawianiem zdjęć Pozdrawiam! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Trzeba coś wrzucić, bo zaginę forumowo na amen Tworzę non stop, nie nadążyłbym z wstawianiem zdjęć (...)Na "twarzoksiążkę" zdążasz. Nas już nie lubisz... Nie zapominaj o swoim wątku. Masz rozpoznawalny styl, wielką obfitość wzorów. Podziel się swoimi propozycjami, może kogoś zainspirujesz do poszukiwań nowych, nieprzetartych jeszcze szlaków? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi