Skocz do zawartości

Przynęty Ubik.

Fin333

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Wątek mi ginie. Niby woblery, a woblerów jak nie było tak nie ma ;) Ale bedo jeszcze...

Tymczasem coś z blaszek.

Tak dawno nie przeglądałem wątków, że nie wiem nawet co tam na bieżąco robicie. Pewnie cuda!  :)

W cholerę z tym wszystkim, zawsze na coś czasu brakuje.

post-51493-0-75837400-1512052540_thumb.jpgpost-51493-0-40955700-1512052151_thumb.jpgpost-51493-0-85757900-1512052299_thumb.jpgpost-51493-0-20393800-1512052209_thumb.jpgpost-51493-0-71288400-1512052190_thumb.jpgpost-51493-0-57130500-1512052498_thumb.jpgpost-51493-0-71579500-1512052267_thumb.jpgpost-51493-0-06926000-1512052631_thumb.jpg

• Like 12

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Bardzo ładne barwy ,poprzeglądałem i oczy mi na wierzch wychodzą ,bardzo dobry kierunek ,zawsze zastanawiałem się czemu to musi być tylko srebro ,złoto i miedź :-).Fajnie podobierane barwy koralików do całości malowania ,jeśli to się wszystko kręci jak należy to będę się musiał do ciebie kilka razy pouśmiechać :-):-):-).

• Like 1

Bardzo ładne barwy ,poprzeglądałem i oczy mi na wierzch wychodzą ,bardzo dobry kierunek ,zawsze zastanawiałem się czemu to musi być tylko srebro ,złoto i miedź :-).Fajnie podobierane barwy koralików do całości malowania ,jeśli to się wszystko kręci jak należy to będę się musiał do ciebie kilka razy pouśmiechać :-):-):-).

Trzy nieśmiertelne barwy to wiadomo, klasyka. Ale istnieje tyle kolorów, że zwyczajnie szkoda ich marnować. ;) Zresztą kopiowanie czegoś co już jest, nie ma większego sensu z twórczego punktu widzenia, a zabawa przecież musi być. Niby niewiele można przy błystkach wymyślić, niemniej staram się zdobić blaszki jakoś tam po swojemu. Jest przy tym zaskakująco dużo przyjemności. I oczywiście wszystko kręci się jak należy, nad tym przysiadłem w pierwszej kolejności.

• Like 2

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

U mnie czas powrotu do obrotówki , także szukam po Twórcach  :D  Mógłbyś krótki filmik z pracą blaszki wrzucić ? Chodzi mi o pstrągowe rozmiary 2 i 3 . Kolorowo tu  , że jest z czego wybierać  ;)

Nie kręcę filmików, nie widzę w tym sensu, trzeba wierzyć na słowo :) Ewentualnie można pogrzebać po fb. Działają tak jak trzeba, robienie innych nie ma sensu :) 

No jeżeli nie kręcisz filmików to trzeba wierzyć na słowo , fb nie mam niestety . Jestem w trakcie kompletowania zestawu , sprawa nie pilna wogóle . Posiedzę nad fotkami w wątku i się odezwę na priva  :)

Daj znać jak coś, bo mam swoje stałe wzory, nie wszystkie z tych, które tutaj pokazywałem. Podeślę fotki i z tego można wybierać ;) 

• 2 miesiące temu...

Trzeba coś wrzucić, bo zaginę forumowo na amen ;) Tworzę non stop, nie nadążyłbym z wstawianiem zdjęć  :lol:

(...)

Na "twarzoksiążkę" zdążasz. Nas już nie lubisz...

;)  :D

Nie zapominaj o swoim wątku. Masz rozpoznawalny styl, wielką obfitość wzorów. Podziel się swoimi propozycjami, może kogoś zainspirujesz do poszukiwań nowych, nieprzetartych jeszcze szlaków?

:)

• Like 1