Fin333 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Bo na "twarzoksiążce" Januszu mam mnóstwo znajomych i kolegów, wiele osób żywo interesuje się moimi przynętami, łowią na nie ryby, itp przyjemne historie. A na jerkbaicie, mimo całego mojego sentymentu do tego miejsca, od dawna prawie nikogo już nie interesuje co robię Tu i tam to jak 1:100. To siłą rzeczy samo narzuca, gdzie lokować swój czas.Tym bardziej dziękuję, że zajrzałeś i napisałeś to, co napisałeś Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 A co to za takie śliczne półprodukty (rybki) na druciku (fot. 4)??? Czyżby jakieś wirujące ogonki? Czy coś pod lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 A robisz coś w stylu longa nr 3 ? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Rafale, Facebook ma potężną siłę oddziaływania. Nie przeczę. Ale wątki autorskie na jerkbaicie to coś unikatowego na skalę światową. Dlatego warto o swój wątek zadbać. Poświęcając choćby 10% tego czasu, który poświęca się na inne media. Tutaj też są ludzie, którym Twoje przynęty się spodobały i na nie łowią. Może mniej się z tym afiszują, ale jednak.Za prawie każdym razem, gdy zaglądam na Facebook, mogę oczy cieszyć Twoimi nowymi wzorami. Czyli dbasz o to, by nie być zapomnianym. Zupełnie odwrotnie, niż tutaj. Ja wiem też, skala potencjału tych dwóch mediów jest trudna do porównania, warto jednak pojawiać się tu i tu. Zwłaszcza, że zarówno zdjęcia, jak i opisy możesz dawać identyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 A na jerkbaicie, mimo całego mojego sentymentu do tego miejsca, od dawna prawie nikogo już nie interesuje co robię Interesuje, interesuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 A co to za takie śliczne półprodukty (rybki) na druciku (fot. 4)???Czyżby jakieś wirujące ogonki? Czy coś pod lód? To woblerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 A robisz coś w stylu longa nr 3 ? ☺ Longów na ten moment nie robię, są w planach. Zbliżone do longów mam te z nieco wydłużonymi paletkami, widać kilka takich na zdjęciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Kilka interesujących kąsków z ostatnich czasów. Pozdrawiam 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Robisz mega robotę zaglądam regularnie i zawsze jest na czym oko zawiesić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dzięki To chyba często oglądasz to samo Bo u mnie z regularnością wątek kuleje, niemal się czołga Wrzucałbym na bieżąco, ale jakoś nie potrafię samego siebie przekonać, że ludzie na jerkbaicie interesują się błystkami A z woblerkami u mnie niewiele się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Bo jest Rafale zależność - częściej coś pokazujesz, większe zainteresowanie wzbudzasz. Nie mam zamiaru wymuszać niczego, każdy daje z siebie ile zechce, jednak Ty wykazujesz pewną biegłość internetową i nie miałbyś większych problemów, by te same zdjęcia, które zamieszczasz - jak się to teraz mówi - w innych mediach mógłbyś z tym samym zapisem pokazywać i tutaj. Prosta operacja Twoje blaszki są powszechnie "w internetach" chwalone i nie widzę powodu, by tutaj miało być inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Racja, to proste rozwiązanie, a wstawienie czegoś trwa chwilę. Nie mam nic na swoją obronę Powiedziałbym nawet, że moje działania są mało logiczne. Wrócę do regularniejszej bywalności Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Najnowsza, dzisiejsza, z lekko nową konstrukcją i bardzo fajnym efektem w wodzie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Czarna z fioletową posypką. W rotacji daje delikatny efekt, taki jak chciałem. Zróżnicowany zestawik Coma w wersji lekko kosmicznej, z wabiącą dupką [ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Rafale,sztukę malowania paletek w obrotówkach opanowałeś w stopniu celującym, dobór kolorów również. Bardzo ładnie to wygląda. Kto wie, pewnie coś z wiosną zamówię, zwłaszcza, że skrzydełko z Comy bardzo mi odpowiada. Mam podobne.Bawiłeś się może z malowaniem wahadełek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Super malowanie, gratuluję talentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Rafale,sztukę malowania paletek w obrotówkach opanowałeś w stopniu celującym, dobór kolorów również. Bardzo ładnie to wygląda. Kto wie, pewnie coś z wiosną zamówię, zwłaszcza, że skrzydełko z Comy bardzo mi odpowiada. Mam podobne.Bawiłeś się może z malowaniem wahadełek? Dzięki za dobre słowo. Dobrze się przy tym bawię, więc jakoś tam wychodzi. Z wahadełkami też odrobinę się zabawiałem, niestety nie da się robić wszystkiego jednocześnie. I tak już mam problem z woblerami, czasu za mało I lekki problem z lakierowaniem wahadeł. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ale piękności!I nie ma żadnych wątpliwości, z pod czyjej ręki wyszły te wahadełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Wielu chłopa robi swoje na własną modłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Dwie najnowsze. Czarno-czerwona z odrobiną błysku holo i coś na kształt imitacji okonka. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Super te wiróweczki Rafale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dzięki, staram się żeby były fajne blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Jakbyś jakieś miał w kropeczki na kropeczki to chętny byłbym tylko takie longi ale nie za duże ???? Edytowane 14 Lutego 2019 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Na kropeczki mam różne różniste i w kropeczki też, ale nie longi. Niemniej model Coma ma bardzo podobną charakterystykę pracy, a i sam kształt paletki dość longowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Hej, a robisz coś w rozmiarach 0 ? 2,5g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi