Fin333 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Hej, a robisz coś w rozmiarach 0 ? 2,5g ? Takich małych nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Coś się robi, nudy nie ma 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jak to nie tajemnica to z czego jest ten chwost w czarnej błystce w żółte kropy? Bardzo fajnie wygląda. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Standardowo - chenille kaktus i jakieś syntetyczne włosie jako ogonek. Nic wymyślnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Biała dama jest śliczna. Inne też, ale ta lady mnie urzekła Może dlatego, że połowa blaszek w moich pudełkach ma tą właśnie barwę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Fajna ta perlowa????http://parlemospinnare.blogspot.com/2012/09/hogklassiga-parlemospinnare-och.html?m=1 Edytowane 27 Marca 2019 przez TERMOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Kilka lat temu, u mnie na rzece, właśnie biały meps, w rozmiarze 0 lub 1, był kilerem na klenie i okonie.Może by wrócić znowu do wirówki w tym kolorze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Przeginasz już z tymi obrotówkami, jubilerska robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Biała dama jest śliczna. Inne też, ale ta lady mnie urzekła Może dlatego, że połowa blaszek w moich pudełkach ma tą właśnie barwę To mnie Janusz zaskoczyłeś Próbuję takie odważniejsze barwy zapodawać ludziom, ale widzę, że nie dowierzają, zerkają podejrzliwie spod oka, kręcą nosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Fajna ta perlowahttp://parlemospinnare.blogspot.com/2012/09/hogklassiga-parlemospinnare-och.html?m=1 Ona biała ze srebrnym nalotem na połowie blaszki. No czyli taka jakby po części perłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Kilka lat temu, u mnie na rzece, właśnie biały meps, w rozmiarze 0 lub 1, był kilerem na klenie i okonie.Może by wrócić znowu do wirówki w tym kolorze? A ubiegłym roku gdzieniegdzie białe obrotóweczki były numerem 1 też na pstrągi. To taki kolor w którego wierzy się mocno albo wcale, widzę to po preferencjach klienteli Tymczasem biały działa na większość drapieżników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Przeginasz już z tymi obrotówkami, jubilerska robota Wiesz jak jest... Tworzenie ma to do siebie, że po jakimś czasie w zasadzie każdy przegina Gdzie nie spojrzeć to kosmos W kilka lat rękodzieło PL wykonało wręcz gigantyczną robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Perla,perelka. Fakt ,-ostatnie lata poskiego rekodziela to prawdziwy rozkwit. Brac,cieszyc sie, korzystac,nic nie trwa wiecznie . Edytowane 28 Marca 2019 przez TERMOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 To, co osiągnęli przez lata rękodzielnicy, wchodzi powoli do fabryk. Wielcy nie są ślepi i chętnie korzystają z dorobku bardziej pomysłowych. Woblery ptaszki, kaczki, węże - wielkie nowości, a przecież wiemy doskonale, że choćby kolega nasz Pride robił takie przynęty - i jeszcze inne równie nietypowe - znacznie wcześniej. Nie wspomnę o całej masie innych woblerów, pięknych wahadeł, gumach real... Ale ja myślę, że ci wędkarze, którzy doceniają robotę jednego człowieka, nadal będą to robić i handmade nie upadnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Wczorajsze robótki. Lubię ogólnie rzecz biorąc stare żelazo, z sentymentem wspominam przyrdzewiałe wahadła i zaśniedziałe obrotówki. Miało się z 10 przynęt w pudełku, takie też, jazda nad wodę i niczym się człowiek nie frasował. Postarzyłem więc całkiem nowe elementy i wyszły wizualnie wiekowe "Staruchy". 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wygladaja swietnie a na zywo zdecydowanie duzo lepiej,dzis zrobiłem wodowania I praca jest kapitalna,bardzo porzadna robota. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Stadko testowych na najbliższe wypady + dziwadełko super próbne z włochatym korpusem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Jaka wielkość tej włochatej?Robisz blaszki w rozmiarze 0 i 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Staruszki miazga, pięknie się prezentują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Jaka wielkość tej włochatej?Robisz blaszki w rozmiarze 0 i 1? Na dwójce zrobiłem włochacza. Mniejsze robię tylko jedynki, zerówek nie. Staruszki miazga, pięknie się prezentują. Dzięki, mnie też się podobają. Niby stare, ale jare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Rafał, masz dryg . Te "Staruchy" jak Pioter zauważył wymiatają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Sławek, coś w nich jest. I w ogóle - w starych blachach. Zwłaszcza w przyrdzewiałych i zaśniedziałych wahadłach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Sławek, coś w nich jest. I w ogóle - w starych blachach. Zwłaszcza w przyrdzewiałych i zaśniedziałych wahadłach! O to, to , to . Większość moich wahadełek nie błyszczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Na dwójce zrobiłem włochacza. Mniejsze robię tylko jedynki, zerówek nie. Pewnie niedługo się do Ciebie zgłoszę w sprawie tych jedynek. Pomyślę jeszcze nad kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi