Skocz do zawartości

Przynęty Ubik.

Fin333

Rekomendowane odpowiedzi

O to, to , to  ;)  :) . Większość moich wahadełek nie błyszczy  :) .

Miałem kiedyś kilka takich łownych brudasów. Wyglądały jak pozostałości po ludach kultury łużyckiej ;) Pozrywałem, teraz to dopiero miałyby moc! Ideał to brudas w nieogarniętej, naturalnie powstałej kolorystyce (śniedź, czerń, oznaki lekkiej rdzy) z resztkami zmatowiałego błysku, ewentualnie z lekką przecierką. Przegapiłem raz na allegro aukcję kilkudziesięciu takich skarbów, za grosze poszło... Chyba wezmę sprawy w swoje ręce ;) 

Pewnie niedługo się do Ciebie zgłoszę w sprawie tych jedynek. Pomyślę jeszcze nad kolorami :)

Byle to nie były jedynki standardowe a nie włochacze, bo takiego zrobiłem zaledwie jednego, dla siebie na próbę ;) 

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Rafał jakiej marki  kotwiczki montujesz w blaszkach Urania 3 ? Pytam bo wczoraj miałem kilka spadów , w tym jeden piękny kropas :rolleyes: , właśnie z trójek . Kotwiczki sprawdzałem , bardzo ostre , ale może chodzi o kształt ? Dwójki trzymają super . Ogólnie Twoje obrotki wymiatają . Skubane krecą się nawet w szybkich przelewach z prądem  :D

• Like 1

W trójkach mam ten sam sort co i w dwójkach, tyle że standardowo numer większe. Może akurat w tym przypadku okazały się nieco za duże? Trudno powiedzieć. Marki kotwiczek nie powiem Ci, bo autentycznie sam nie wiem! Mam dostawcę, jestem z nich zadowolony, łowiący również, więc nie kombinuję i nie wnikam. Wcześniej stosowałem Mustady i któreś VMC, ale te wydały mi się lepsze i przy nich pozostałem.
Dzięki za dobre słowo, mają dobrze działać i łowić, taki sens tej zabawy :) 

• Like 1

Odrobina próżnego chwalipięctwa... Polecam majowy numer "Wędkarskiego Świata", obok różnych ciekawych artykułów jest też mała rozmówka ze mną. Pismo jeszcze przez kilka dni dostępne w punktach sprzedaży, a w połowie miesiąca wychodzi nowy numer (który również polecam).

post-51493-0-07423600-1557341163.jpg

post-51493-0-07423600-1557341163_thumb.jpg

• Like 6

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

A czemu ma nie zajrzeć :)

Zawsze miło patrzy się na te obrotóweczki. I jeszcze milej na nie łowi :)

Wiesz jak jest, doba krótka, czasu brak. Może automatycznie tak myślę po sobie, bo kiedyś regularnie przeglądałem wątki, a teraz nie ma kiedy i nawet nie za bardzo wiem co kto obecnie tworzy... A pewnie dużo się dzieje :) 

• Like 1

Wiesz jak jest, doba krótka, czasu brak. Może automatycznie tak myślę po sobie, bo kiedyś regularnie przeglądałem wątki, a teraz nie ma kiedy i nawet nie za bardzo wiem co kto obecnie tworzy... A pewnie dużo się dzieje :)

Mam podobnie, ale znane mi wątki jak widzę na pierwszej stronie, to czasem zajrzę i uda się czegoś nie przegapić ;)