Fin333 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 O to, to , to . Większość moich wahadełek nie błyszczy . Miałem kiedyś kilka takich łownych brudasów. Wyglądały jak pozostałości po ludach kultury łużyckiej Pozrywałem, teraz to dopiero miałyby moc! Ideał to brudas w nieogarniętej, naturalnie powstałej kolorystyce (śniedź, czerń, oznaki lekkiej rdzy) z resztkami zmatowiałego błysku, ewentualnie z lekką przecierką. Przegapiłem raz na allegro aukcję kilkudziesięciu takich skarbów, za grosze poszło... Chyba wezmę sprawy w swoje ręce Pewnie niedługo się do Ciebie zgłoszę w sprawie tych jedynek. Pomyślę jeszcze nad kolorami Byle to nie były jedynki standardowe a nie włochacze, bo takiego zrobiłem zaledwie jednego, dla siebie na próbę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Spoko, włochatym odpuszczę???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Witam. Czy moge poprosic o podanie nr telefonu do kolegi na priv. Dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Próbne stadko wirujących ogonków zrobionych z korpusów woblerowych. Porzucam i zobaczę co z tym dalej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Trochę różnych obrotóweczek... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Firmy produkujące blachy mogłyby się od Ciebie uczyć kolorystyki! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Firmy produkujące blachy akceptują tylko naklejki i nadruki, na kompach mogą zrobić co dusza zapragnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Właśnie dotarły do mnie blaszki "jedynki" od Rafała.Muszę przyznać, że na żywo wyglądają jeszcze lepiej.Piękna robota ! W weekend testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Rafał jakiej marki kotwiczki montujesz w blaszkach Urania 3 ? Pytam bo wczoraj miałem kilka spadów , w tym jeden piękny kropas , właśnie z trójek . Kotwiczki sprawdzałem , bardzo ostre , ale może chodzi o kształt ? Dwójki trzymają super . Ogólnie Twoje obrotki wymiatają . Skubane krecą się nawet w szybkich przelewach z prądem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 W trójkach mam ten sam sort co i w dwójkach, tyle że standardowo numer większe. Może akurat w tym przypadku okazały się nieco za duże? Trudno powiedzieć. Marki kotwiczek nie powiem Ci, bo autentycznie sam nie wiem! Mam dostawcę, jestem z nich zadowolony, łowiący również, więc nie kombinuję i nie wnikam. Wcześniej stosowałem Mustady i któreś VMC, ale te wydały mi się lepsze i przy nich pozostałem.Dzięki za dobre słowo, mają dobrze działać i łowić, taki sens tej zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Dla mnie to nie problem , bo wymienię na "pewniejsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Odrobina próżnego chwalipięctwa... Polecam majowy numer "Wędkarskiego Świata", obok różnych ciekawych artykułów jest też mała rozmówka ze mną. Pismo jeszcze przez kilka dni dostępne w punktach sprzedaży, a w połowie miesiąca wychodzi nowy numer (który również polecam). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Pojedyncze woblery i pojedyncze blaszki. Każda sztuka inna, tak miało być 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Wobki wyglądają jak obcy z kosmosu Co za tym idzie wykonanie jest kosmiczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Wobki wyglądają jak obcy z kosmosu Co za tym idzie wykonanie jest kosmiczne Coś w tym jest Mój znajomy, niejaki Maniek, rzekł kiedyś: każdy ma swoją jazdę. To chyba taka moja ogólna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ogólnie rzecz biorąc czerwono... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Rafale, Stu szczęśliwych lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Dziękuję !!! Na takie łowienie to i przy setce dałby człowiek radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 100 lat Rafał Wszystkiego najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Znowu mi wątek uciekł w najgłębsze rynienki forumowe Działa się i tylko szkoda, że nie na wszystkie pomysły czasu wystarcza, zwłaszcza woblerków nie ma kiedy robić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Obrotóweczki z ostatnich czasów. Trochę nowych, trochę dziwnych, trochę standardowych, czyli wszystko po staremu. Jak ktoś zajrzy to pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Jak ktoś zajrzy to pozdrawiam A czemu ma nie zajrzeć Zawsze miło patrzy się na te obrotóweczki. I jeszcze milej na nie łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 A czemu ma nie zajrzeć Zawsze miło patrzy się na te obrotóweczki. I jeszcze milej na nie łowi Wiesz jak jest, doba krótka, czasu brak. Może automatycznie tak myślę po sobie, bo kiedyś regularnie przeglądałem wątki, a teraz nie ma kiedy i nawet nie za bardzo wiem co kto obecnie tworzy... A pewnie dużo się dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Wiesz jak jest, doba krótka, czasu brak. Może automatycznie tak myślę po sobie, bo kiedyś regularnie przeglądałem wątki, a teraz nie ma kiedy i nawet nie za bardzo wiem co kto obecnie tworzy... A pewnie dużo się dzieje Mam podobnie, ale znane mi wątki jak widzę na pierwszej stronie, to czasem zajrzę i uda się czegoś nie przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi