Fin333 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Mam podobnie, ale znane mi wątki jak widzę na pierwszej stronie, to czasem zajrzę i uda się czegoś nie przegapić Czasami to i ja zajrzę Ale ogólnie to tak sobie myślę, że w sporej mierze braki uzupełniam fejsem, tam przecież też codziennie lud twórczy coś niecoś pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ja z kolei facebooka staram się omijać Jakoś nigdy nie przypadł mi do gustu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ja z kolei facebooka staram się omijać Jakoś nigdy nie przypadł mi do gustu... Serio? Mnie się wydawało, że dość często tam Ciebie widuję Albo mylę z kimś innym A na marginesie - coś w tym jest, fejs bywa mocno porąbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Czasami zajrzę. Ale bywa i tak, że miesiącami się nie loguję, więc to raczej nie ja. A na pewno nic tam nie wstawiam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Więc to na pewno nie Ty Ja na fejsie jestem codziennie, w zasadzie nie mam innej opcji, znajomości dużo Ale rozumiem też unikanie tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ciężko było ale udało się znaleźć... własny wątek Różne blaszki z ostatnich czasów. Brudasy, coś pod szczupaczka, jedynki i kilka innych. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Rafale rybka kolegi na twoja obrotówke nr 3 na bezzadziorze srebro mat.U mnie tez dawaja rybki,sa bardzo dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Mam kilka twoich blaszek. Srartują od razu po wpadnięciu do wody i ,,nie kleją'' się korpusuJak zawsze good job 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Wieści o wynikach zawsze cieszą najbardziej, dzięki Tymczasem wrzucam coś z ostatnich robótek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 100 lat Rafał ! Wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 100 lat Rafał ! Wszystkiego najlepszego Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Te żòłte w czarne kropki w jakim rozmiarze?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Te żòłte w czarne kropki w jakim rozmiarze?? Ten wzór mam w dwójkach i trójkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Wszystkiego Najlepszego!100 lat, nad wodą oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Wszystkiego najlepszego, byle tak dalej , 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Jak zwykle ciężko odnaleźć swój wątek Przeleciało lato itd, blaszki niezmiennie powstają. Pozdrawiam jeśli ktoś zajrzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 I znowu przeleciało w wątku kilka miesięcy... Pozdrawiam jak kto zajrzy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Fajne kolory kruca bomba! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Fajne kolory kruca bomba! Lubię pokombinować to i owo z kolorkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dziś doszła mała paczuszka z Uraniami...wyglądają mega smakowicie ????bardzo solidnie ukręcone błystki ????teraz tylko znaleźć czas...pozdrawiam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Rzadziej bywam na forum ale ciągle coś się kręci w temacie;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi