Skocz do zawartości

Przynęty Ubik.

Fin333

Rekomendowane odpowiedzi

Bo na "twarzoksiążce" Januszu mam mnóstwo znajomych i kolegów, wiele osób żywo interesuje się moimi przynętami, łowią na nie ryby, itp przyjemne historie. A na jerkbaicie, mimo całego mojego sentymentu do tego miejsca, od dawna prawie nikogo już nie interesuje co robię ;) Tu i tam to jak 1:100. To siłą rzeczy samo narzuca, gdzie lokować swój czas.Tym bardziej dziękuję, że zajrzałeś i napisałeś to, co napisałeś :) 

Pozdrawiam :) 

• Like 1

Rafale, Facebook ma potężną siłę oddziaływania. Nie przeczę. Ale wątki autorskie na jerkbaicie to coś unikatowego na skalę światową. Dlatego warto o swój wątek zadbać. Poświęcając choćby 10% tego czasu, który poświęca się na inne media. Tutaj też są ludzie, którym Twoje przynęty się spodobały i na nie łowią. Może mniej się z tym afiszują, ale jednak.

Za prawie każdym razem, gdy zaglądam na Facebook, mogę oczy cieszyć Twoimi nowymi wzorami. Czyli dbasz o to, by nie być zapomnianym. Zupełnie odwrotnie, niż tutaj. Ja wiem też, skala potencjału tych dwóch mediów jest trudna do porównania, warto jednak pojawiać się tu i tu. Zwłaszcza, że zarówno zdjęcia, jak i opisy możesz dawać identyczne :)

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Dzięki :) To chyba często oglądasz to samo :) Bo u mnie z regularnością wątek kuleje, niemal się czołga  :lol: ;) 

Wrzucałbym na bieżąco, ale jakoś nie potrafię samego siebie przekonać, że ludzie na jerkbaicie interesują się błystkami :) A z woblerkami u mnie niewiele się dzieje ;) 

Bo jest Rafale zależność - częściej coś pokazujesz, większe zainteresowanie wzbudzasz. Nie mam zamiaru wymuszać niczego, każdy daje z siebie ile zechce, jednak Ty wykazujesz pewną biegłość internetową ;) i nie miałbyś większych problemów, by te same zdjęcia, które zamieszczasz - jak się to teraz mówi - w innych mediach ;) mógłbyś z tym samym zapisem pokazywać i tutaj. Prosta operacja ;)

Twoje blaszki są powszechnie "w internetach" chwalone i nie widzę powodu, by tutaj miało być inaczej :)

• Like 1

Rafale,

sztukę malowania paletek w obrotówkach opanowałeś w stopniu celującym, dobór kolorów również. Bardzo ładnie to wygląda. Kto wie, pewnie coś z wiosną zamówię, zwłaszcza, że skrzydełko z Comy bardzo mi odpowiada. Mam podobne.

Bawiłeś się może z malowaniem wahadełek? 

• Like 1

Rafale,

sztukę malowania paletek w obrotówkach opanowałeś w stopniu celującym, dobór kolorów również. Bardzo ładnie to wygląda. Kto wie, pewnie coś z wiosną zamówię, zwłaszcza, że skrzydełko z Comy bardzo mi odpowiada. Mam podobne.

Bawiłeś się może z malowaniem wahadełek? 

Dzięki za dobre słowo. Dobrze się przy tym bawię, więc jakoś tam wychodzi. Z wahadełkami też odrobinę się zabawiałem, niestety nie da się robić wszystkiego jednocześnie. I tak już mam problem z woblerami, czasu za mało  :mellow: I lekki problem z lakierowaniem wahadeł.

post-51493-0-49911600-1549395297_thumb.jpgpost-51493-0-84793900-1549395330_thumb.jpgpost-51493-0-49337300-1549395465_thumb.jpg

• Like 10

• 2 tygodnie później...