kamyk9 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam chciałbym się dowiedzieć czy ten model nada się do połowu morskiego, czy raczej poszukać coś innego ? A i może jakieś opinie, Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kołowrót na pewno mocny. Mimo że nie ma metalowej obudowy i pewnie tylko ze 6 łożysk to maszyna niezniszczalna prawie. Większość wnętrza ta sama co w Turkach Z.Łowiłem modelem 2500 wiele lat. To był mój pierwszy nowoczesny kołowrotek kupiony jako nowy jeszcze na Wale Miedzeszyńskim w 96 roku. Pracował tam wtedy sam Mistrz Leon Świdlicki (Pozdrawiam ).Wracając do maszyny...tyle ryb ile mój wyciągnął nie złowiłem i nie złowię już na żaden inny...Jedyną wadą jaką widzę to nawijanie w stożek co przy plecionkach i jigowaniu może skutkować plątaniem... lepszy byłby moim zdaniem następny model ze szpulą ABS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi