popper Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak myślałem. Ale Twoje rewiry też mam w programie. Na otwarcie. Pewnie i Mirat dołączy tradycyjnie Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 jednego mogę zabrać na pokład dmuchawca w trakcie otwarcia . dwóch nie dam rady ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jeszcze pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tak dla przypomnienia... http://www.andrzejstanek.pl/post/53Oglądając zdjęcia z zeszłego roku to wygląda to jak balanga non stop wódeczka i tąńce....a gdzie zdjęcia złowionych ryb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ryby brały jak szalone i nie dość że nie było komu to na dodatek nie było kiedy tych zdjęć robić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ryby brały, tylko nie te co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Oglądając zdjęcia z zeszłego roku to wygląda to jak balanga non stop wódeczka i tąńce....a gdzie zdjęcia złowionych ryb ? Nie balanga tylko towarzyskie spotkanie i nie tańce a eliminacje do 104 edycji "Taniec z ciupagami" - czyli konkurs z udziałem redaktorów magazynów wędkarskich i nie tylko. Butelki i wszelkie inne spożywcze dodatki to rekwizyty, każdy miał pod stołem swoje przywiezione kanapki. Co do ryb - widziałeś kiedyś by ktoś w takim tłoku złowił głowatkę o fotkach nie wspomnę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tys prowda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Tys prowda A Ty Janusz znajdź mnie wcześniej (jak będzie kierowca potrzebny ). Piotrka też zabierzemy, jak będzie po co Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 taaaa w tym roku to janusz będzie miał problem żeby pomieścić wszystkich kierowców w jednym aucie ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Damy radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A Ty Janusz znajdź mnie wcześniej (jak będzie kierowca potrzebny ). Piotrka też zabierzemy, jak będzie po co Dokładnie, ja się w zeszłym roku zgłaszałem na tegorocznego kierowcę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Damy radę .Janusz autobus kupił dwupoziomowy miejsca siedzące i leżące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A niby to ja ze wschodu Kiedyś ktoś patrząc na rejestrację samochodu DWR - powiedział: Dolna Virginia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Rafał z tymi miejscami leżącymi to dobry pomysł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Rafał z tymi miejscami leżącymi to dobry pomysł . Lepiej sprawdzi się karawan zaprzęgnięty w konie, przeszklony, konie derkami nakryte na łbach pióropusze - jazda z fasonem. Piszę się na tą imprezę, mogę za Mistrzem kije nosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Karawan to morze lekka przesada .Co roku jakiś fajny gość odchodzi z grona łowców głowatek do krainy wiecznych łowów .Karawan będzie się żle kojarzył.Ale furmanka z sianem byłaby akuratna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zbyt dosłownie potraktowałeś temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Za kim chcesz te kije nosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Za kim chcesz te kije nosić ? Pisałem, za mistrzem, zawsze się jakiś znajdzie zanim wieczorem nie polegnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dajcie znać na priv kto jedzie... Chyba już czas rezerwować pokój. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Niestety, chyba nie dam rady, choć nie jest to jeszcze moje ostatnie słowo Edytowane 21 Września 2014 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Polamania ,glowatki slychac, już gonia ukleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Kiedyś ktoś patrząc na rejestrację samochodu DWR - powiedział: Dolna Virginia Tak, a OKL to Oklahoma,a SZY to Szyici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Tym razem, obowiązki mi nie pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi